Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. února 2022 16:53
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

Peaky Blinders jsou zpět! První epizoda 6. série měla rekordní sledovanost

Peaky Blinders jsou zpět! První epizoda 6. série měla rekordní sledovanost
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložit Uložené

Jeden z nejoblíbenějších seriálů současnosti je zpátky!

Předchozí, pátá série Peaky Blinders, skončila už 23. září 2019. Po dva a půl roce britská televizní stanice BBC One konečně odvysílala první díl ze šesté a zároveň poslední série a hned v rámci seriálu zaznamenala rekordní sledovanost.

Filmový a seriálový portál Deadline informuje o tom, že epizodu vidělo ve Velké Británii celkem 3,8 milionu domácností, čímž tvůrci překonali předchozí rekord, když poslední díl páté série vidělo 3,7 milionu domácností. Měli tak přes 20 % podíl na trhu, tedy každá pátá domácnost, která měla zapnutý televizor, sledovala právě Peaky Blinders.

První epizodu poslední série natočili tvůrci na počest herečky Helen McCrory, která hrála důležitou postavu tety Polly. Herečka zemřela loni na rakovinu a až dosud nebylo známo, jaký bude její osud v seriálu. Po skončení šesté série se fanoušci mohou těšit na celovečerní film od stejných herců a tvůrců, který celý příběh uzavře. 

Domů
Sdílet
Diskuse