Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Evisions.
24. března 2022 v 12:44
Čas čtení 1:05
Sponzorovaný obsah

Nejlepší dárky pro oslavence, kterého zas tak dobře neznáš

Nejlepší dárky pro oslavence, kterého zas tak dobře neznáš
Zdroj: Unsplash / freestocks
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA DÁRKY
Uložit Uložené

Co potěší každého oslavence?

Dostal jsi pozvánku na narozeninovou oslavu, ale nejsi si jistý, jaký dárek bys měl vybrat? Pokud jsi doposud neměl tu čest poznat jubilanta blíže, vsaď na některý z tradičních dárků, které potěší a zároveň nikoho neurazí. Co můžeš oslavenci pořídit?

Kosmetika

Jedním z dárkových evergreenů je kosmetika. Ať už vsadíš na parfémovou vodu, dekorativní kosmetiku nebo na dárkovou kazetu s krémy, rozhodně tím uděláš oslavenci radost. Zkus si ještě před nákupem udělat malý průzkum a zjisti, jaký typ kosmetiky by mohl dotyčné osobě udělat radost. Vyznává spíše přírodní kosmetiku, nebo je blázen do pleťových olejů? Tak či onak, malá drobnost v podobě kosmetiky jako dárek vždycky potěší.

Voucher

Voucher je takříkajíc sázka na jistotu. Jak se říká – zážitek je mnohdy tím nejlepším, co můžeš druhému darovat, protože vzpomínky vydrží na celý život. A vybírat můžeš z nepřeberného množství zážitků.


Pořiď například poukaz na konzumaci ve vyhlášené restauraci pro dvě osoby, který může oslavenec využít kdykoliv a s kýmkoliv bude chtít. Vedle rozhodně nešlápneš ani s voucherem na pobyt ve wellness centru nebo na návštěvu muzea kuriozit.

Kniha

Oslavence sice neznáš, ale aktuální knižní trháky si můžeš vygooglit. Zkus se na internetu mrknout po knížkách, které letí a dobře se čtou. Můžeš sáhnout po biografickém románu, science fiction nebo po tolik populární motivační literatuře. I v tomto případě se ti menší průzkum ohledně oslavencova vkusu rozhodně vyplatí. Budeš mít totiž alespoň částečné povědomí o tom, jaký žánr by mohl obdarovávanou osobu bavit.


TIP: Pokud si chceš s dárkem ještě trochu pohrát, zkus ke knize pořídit hrneček a malé balení kávy. Daruješ tak hned několik věcí, ze kterých si může obdarovaný vykouzlit příjemný a klidný zážitek.

Domů
Sdílet
Diskuse