Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti adidas OZ World.
7. dubna 2022 11:00
Čas čtení 1:44
Sponzorovaný obsah

Futuristická kolekce Ozworld od adidas slibuje nadpozemské pohodlí. Představení proběhne v rámci Fashion Weeku

Futuristická kolekce Ozworld od adidas slibuje nadpozemské pohodlí. Představení proběhne v rámci Fashion Weeku
Zdroj: adidas
MÓDA ADIDAS FASHION WEEK
Uložit Uložené

Buď sám sebou v nové kolekci tenisek adidas.

Adidas přichází s nejnovější kolekcí Ozworld, která doslova překlene propast mezi minulostí a budoucností. Nabízí spojení nadpozemského pohodlí a prostoru pro odvážné sebevyjádření. Kolekci představí 9. až 11. dubna mezi 14. a 22. hodinou v hale 13 Holešovické tržnice, v rámci pražského Fashion Weeku (MBPFW 2022).

Futuristický vzhled tenisek se v adidas rozhodli podtrhnout stejně netradiční prezentací kolekce a ty ji máš možnost zažít na vlastní kůži. Díky propracovanému digitálnímu prostředí poznáš nové modely i sebe z pohledu digitální dimenze. Ve virtuální realitě totiž budeš moct nejen prozkoumat stylové tenisky, ale také si vytvořit vlastní alterego. 

Adidas | Ozworld
Zdroj: adidas

Ve jménu sebevyjádření a kreativity

Když společnost adidas v 90. letech představila řadu Ozweego, měla symbolizovat neomezené objevování nových možností. Od představení uběhlo více než 30 let a značka adidas nám novou kolekcí opět ukazuje nespoutanou kreativitu. Kolekce Ozworld vyniká futuristickými prvky, které jsou v designu tenisek patrné na první pohled. Ve stejném duchu pojal adidas i představení kolekce. Jen málo věcí vystihuje budoucnost lépe než virtuální realita a možnosti, které nám digitální svět nabízí. Proto si můžeš tenisky Ozworld vyzkoušet nejen v reálném světě, ale také v tom virtuálním.

Hlavní message, kterou nová kolekce adidas předává, je výzva k sebevyjádření, a to nejen prostřednictvím módy. Kolekce se zbrusu novou řadou Oznova, Ozelia či Ozweego je určena všem bez rozdílu, protože nejpravdivější formou vyjádření identity je být tím, kým chceš být a každá silueta představuje příležitost pro stylové experimenty.

Adidas | Ozworld
Zdroj: adidas

Pohodlí a futuristický design

Model Oznova, nejnovější přírůstek kolekce Ozworld, vyniká nejen pohodlím, ale také odvážnými liniemi. K výrazným rysům tenisek patří uhrančivý svršek a podrážka s tlumením adiPlus. Tvou pozornost upoutají také reflexní prvky, díky kterým tenisky nikdo nepřehlédne. Model bude dostupný od 28. května.

Futuristický vzhled typický pro celou kolekci doprovází i tenisky Ozelia. Design jim ale nijak neubírá na pohodlnosti. Ke slibovanému nadpozemskému pohodlí přispívá dynamická podrážka s tlumením adiPrene, díky které budou tvá chodidla jako v bavlnce.

Silueta Ozweego v sobě odráží vzhled předchozích kolekcí. Kombinuje ty nejlepší designové prvky z konce 90. let a počátku nového tisíciletí a přenáší jejich ducha do současnosti. Futuristický design postavený na retro prvcích opět skvěle doplňuje pohodlí tenisek. AdiPrene dodává botám oporu v přední části chodidla a na patě.

ozworld, adidas
Zdroj: adidas

Zažij Ozworld na MBPFW

Na oslavu uvedení kolekce adidas Originals Ozworld vymyslel průkopnický digitální tvůrce Jon Emmony virtuální prostředí, které odvážně stírá hranici mezi digitálním a fyzickým prostorem. Na vlastní kůži si můžeš ve virtuální realitě vytvořit vlastní alterego a prozkoumat nové modely tenisek, a to od 9. do 11. dubna v adidas Originals Gallery, v hale 13 Holešovické tržnice. Najdeš tam také nejnovější výběr tenisek Ozworld, které pořídíš i na adidas.cz/ozworld.

Domů
Sdílet
Diskuse