Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2022 18:04
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

Bruce Willis už není držitelem anticeny Zlatá malina. Pořadatelé kategorii kvůli jeho zdravotnímu stavu zrušili

Bruce Willis už není držitelem anticeny Zlatá malina. Pořadatelé kategorii kvůli jeho zdravotnímu stavu zrušili
Zdroj: Getty Images: Jim Spellman/WireImage
NEWS BRUCE WILLIS ZLATÉ MALINY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americký herec Bruce Willis získal anticenu Zlatá malina za film Kosmický hřích a pořadatelé dokonce jako vtip zavedli i kategorii Nejhorší výkon Bruce Willise ve filmu. Nyní však tuto kategorii ruší.

Bruce Willis hrál v posledních několika letech spíše v podprůměrných filmech, z čehož si utahovali nejen lidé na internetu, ale také pořadatelé udělování anticen Zlatá malina. Ti Willise dokonce „odměnili“ Zlatou malinou za film Kosmický hřích a z žertu zavedli samostatnou kategorii jménem Nejhorší výkon Bruce Willise ve filmu. Tu však nyní ruší, stejně jako hercovo „ocenění“, neboť se na veřejnost dostala zpráva, že Bruce Willis má poruchu zvanou afázie, informuje BBC.

Doporučeno
Bruce Willis ohlásil konec herecké kariéry. Důvodem je poškození mozku, které ovlivňuje schopnost mluvit Bruce Willis ohlásil konec herecké kariéry. Důvodem je poškození mozku, které ovlivňuje schopnost mluvit 30. března 2022 19:11

Afázie je porucha způsobená poškozením určitých oblastí mozkové kůry a ovlivňuje Willisovu schopnost mluvit i jeho herecký výkon. „Jako Brucova rodina jsme se chtěli s jeho úžasnými fanoušky podělit o to, že náš milovaný Bruce má zdravotní problémy a nedávno mu byla diagnostikována afázie, která ovlivňuje jeho kognitivní schopnosti. Bruce kvůli tomu končí s kariérou, která pro něj znamenala strašně mnoho,“ stojí v prohlášení jeho rodiny. 

Pořadatelé anticen Zlatá malina na informaci o zdravotním stavu herce zareagovali zrušením kategorie Nejhorší výkon Bruce Willise ve filmu a odebírají mu i anticenu, která mu byla udělena za film Kosmický hřích.

Po dlouhém zvažování se Zlaté maliny rozhodly zrušit cenu udělenou Bruci Willisovi kvůli jeho nedávno zveřejněné diagnóze. Pokud je něčí zdravotní stav faktorem při jeho rozhodování o účinkování ve filmu, případně jeho výkonu, uznáváme, že není vhodné mu Zlatou malinu dávat,“ píší podle BBC pořadatelé. 

Domů
Sdílet
Diskuse