Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2022 13:49
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Taron Egerton hraje v seriálu vězně, který se musí spřátelit s vraždícím psychopatem. Pokud ho donutí k přiznání, dostane svobodu

Taron Egerton hraje v seriálu vězně, který se musí spřátelit s vraždícím psychopatem. Pokud ho donutí k přiznání, dostane svobodu
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY BLACK BIRD
Uložit Uložené

Seriál Black Bird začne streamovací služba Apple TV+ vysílat 8. července. Sleduj první trailer.

Herec Taron Egerton (Kingsman) si zahraje Jimmyho Keena, syna policisty a drogového dealera, jehož policie chytí a odsoudí na deset let ve vězení. Dostane však šanci získat svoji svobodu zpět. Policie potřebuje získat přiznání a informace o sériovém vrahu Larrym Hallovi (Paul Walter Hauser z filmu I, Tonya).

Anketa:
Budeš se na tento seriál dívat?
Ano.
Ne.
Ano.
89 %
Ne.
11 %

Myslí si, že zabil čtrnáct žen, našli však tělo jen jedné z nich. Jimmyho nejprve přesunou do přísně střeženého vězení, kde „sedí“ i Larry. Postupně se s ním má seznámit a získat jeho důvěru. Problémem je, že Larry je podezřívavý a Jimmyho navíc tlačí čas. Pokud Larrymu brzy nedokážou vinu, dostane se na svobodu, a je jisté, že bude znovu zabíjet. 

Seriál vytvořil Dennis (Mystic River, Gone Baby Gone, Shutter Island) a kromě dvou zmíněných herců uvidíme i zesnulého Raye Liottu (Goodfellas), který zemřel teprve nedávno. Zřejmě půjde o jeho poslední roli. 

První dvě části seriálu Black Bird uvidíme na Apple TV+ již 8. července. Každý další týden uvidíme novou epizodu.

Domů
Sdílet
Diskuse