Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2022 16:18
Čas čtení 0:40
Adam Novosad

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčejí na Slovensku novou epizodu své show The Grand Tour

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčejí na Slovensku novou epizodu své show The Grand Tour
Zdroj: Amazon Prime
NEWS AMAZON PRIME VIDEO THE GRAND TOUR
Uložit Uložené

Nová epizoda The Grand Tour se bude odehrávat i na Slovensku.

Trojice světoznámých motoristických moderátorů Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May natáčejí novou epizodu své populární show The Grand Tour v několika slovenských městech. Fanoušci moderátorskou trojici viděli v Žilině a Piešťanech, o čemž informoval web Svetapple.sk.

Moderátoři obvykle natáčejí nové speciály ve větším časovém předstihu, a tak zatím není jasné, do jaké míry se nová epizoda bude odehrávat na Slovensku. Ze zveřejněných informací vyplývá, že moderátoři na Slovensko přicestovali ze sousedního Polska.

Doporučeno
Verze Mulliner W12 je nejvýkonnější, nejrychlejší a nejluxusnější Bentley Continental GT všech dob Verze Mulliner W12 je nejvýkonnější, nejrychlejší a nejluxusnější Bentley Continental GT všech dob 24. června 2022 10:30

V Žilině se zastavili v restauraci Trezor u Nové synagogy, kde se rozložili kolem stolu společně se svým produkčním týmem a kamerami. Na parkovišti stály vozy Chevrolet SSR a Mitsuoka Le-Seyde, o které se Richard Hammond s Jeremym Clarksonem v Žilině podělili. Ve městě na severu Slovenska se James May neobjevil.

Třetí člen sestavy se ke kolegům připojil až v Piešťanech, kde moderátoři strávili večer v hotelu Thermia Palace. Jeremy Clarkson přidal z hotelu na svůj Instagram story, na kterém zachycuje hudební vystoupení houslistů s nápisem „Slovakia“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1)

Domů
Sdílet
Diskuse