Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2022 10:00
Čas čtení 0:57
Barbora Volfová

Předpověď počasí: O víkendu se ochladí, místy se objeví přeháňky

Předpověď počasí: O víkendu se ochladí, místy se objeví přeháňky
Zdroj: Rawpixel/volně k užití
NEWS PŘEDPOVĚĎ POČASÍ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Předpověď na nadcházející týden vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Nadcházející víkend bude oproti minulému o poznání chladnější. V neděli teploty nepřesáhnou 20 °C. Na severu Čech se místy objeví déšť, ojediněle i bouřky. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Ve čtvrtek bude přes den převážně zataženo až oblačno. Od severozápadu se na většině území objeví přeháňky nebo občasný déšť, ojediněle i bouřky. 

„Opět se o něco ochladí: teploty přes den vystoupí jen na 16 až 20 °C, na východě a jihovýchodě až na 23 °C,“ píší meteorologové na Twitteru.

V pátek zůstane obloha zatažená, místy bude pršet, večer bude srážek i oblačnosti ubývat. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají až k 23 °C.

V sobotu bude oblačno až polojasno, ráno se mohou ojediněle objevit mlhy. Zřídka se mohou objevit přeháňky, častěji však bude pršet na horách. Denní teploty se budou pohybovat mezi 20 až 24 °C. 

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 17:36

V neděli meteorologové hlásí oblačno až polojasno s občasnými přeháňkami. Teploty klesnou k 16 až 20 °C. Na jihovýchodě bude o něco tepleji, až 23 °C. 

Více letního počasí přinese až příští týden, kdy se teploty ke konci týdne vyšplhají až k tropickým číslům.

Domů
Sdílet
Diskuse