Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2022 9:00
Čas čtení 2:48
Dominik Vetrák

Avengers 5 a Avengers 6 uvidíme najednou v roce 2025. Marvel odhalil velkolepou budoucnost svých filmů a seriálů

Avengers 5 a Avengers 6 uvidíme najednou v roce 2025. Marvel odhalil velkolepou budoucnost svých filmů a seriálů
Zdroj: Marvel
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: KANG DYNASTY AVENGERS: SECRET WARS MARVEL
Uložit Uložené

Fanoušci Marvelu mají Vánoce. Marvel odhalil data premiér očekávaných filmů a seriálů.

Studio Marvel ve spolupráci s Disney oznámilo na Comic-Conu v San Diegu řadu filmových a seriálových novinek o svých komiksových projektech. Hned úvodem šéf Marvel Studios Kevin Feige oznámil, že čtvrtá fáze marvelovského světa (MCU) skončí se seriálem She-Hulk a filmem Black Panther: Wakanda Forever. Jinými slovy, skončí už letos. Fáze 4–6 se jmenují Multiverse Saga (fáze 1–3 se jmenovaly Infinity Saga).

Doporučeno
10 nejočekávanějších her do konce roku 2022 10 nejočekávanějších her do konce roku 2022 23. července 2022 9:30

Fáze 4

Filmy

Black Widow 
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Eternals 
Spider-Man: No Way Home
Doctor Strange in the Multiverse of Madness 
Thor: Love and Thunder 
Black Panther: Wakanda Forever

Seriály
WandaVision
The Falcon and the Winter Soldier
Loki
What If...?
Hawkeye
Moon Knight
Ms. Marvel
She-Hulk: Attorney at Law

Fáze 5 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – 17. února 2023

Secret Invasion (seriál) – jaro 2023

Guardians of the Galaxy – 5. května 2023

Echo (seriál) – léto 2023

2. série Loki (seriál) – léto 2023

The Marvels – 28. července 2023

Ironheart (seriál) – podzim 2023

Blade – 3. listopadu 2023

Agatha: Coven of Chaos (seriál) – 2023/2024

Daredevil: Born Again (18dílný seriál) – jaro 2024

Captain America: New World Order – 3. května 2024

Thunderbolts – 26. července 2024

Fáze 6 

Fantastická čtyřka – 8. listopadu 2024
Avengers: The Kang Dynasty – 2. května 2025
Avengers: Secret Wars – 7. listopadu 2025

Marvel ještě v šesté a zřejmě i v páté fázi neodhalil několik seriálů a filmů. Jde například o film Deadpool 3, seriál Armor Wars či dvojku Doctora Strange. Zajímavé je i to, že v roce 2025 uvidíme rovnou dva Avengers filmy, a to navíc jen s půlroční přestávkou mezi premiérami. V září se koná akce D23 od společnosti Disney, kde Marvel ohlásí další plány. 

Doporučeno
10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 10 věcí, které musí Marvel změnit v roce 2024, abychom si ho zase zamilovali 8. ledna 2024 12:00

Animované projekty 

Za hranými projekty nezaostávají ani ty animované. Marvel už před dvěma lety začal budovat svoji animovanou divizi, ze které postupně vznikne několik animovaných seriálů. Prvním byl What If...?, který zkoumal alternativní dimenze a příběhy zobrazoval z jiných úhlů pohledů. Seriál se dočká druhé série, kterou uvidíme začátkem roku 2023. Tvůrci zároveň potvrdili, že už dělají na třetí sérii. 

Spider-Man: Freshman Year bude animovaný seriál o životě Petera Parkera z dob, kdy teprve objevoval své schopnosti. Zobrazí události před snímky Captain America: Civil War, ale je pravděpodobné, že půjde o alternativního Spider-Mana z jiné dimenze.

Příběh bude součástí MCU (Marvel Cinematic Universe), jen se zřejmě nebude odehrávat v dimenzi 616, ve které se odehrávají všechny filmy a seriály od Marvel Studios. To, že v MCU existuje několik dimenzí s úplně jinou historií, hrdiny a vývojem důležitých událostí, jsme se dozvěděli ve snímku Doctor Strange: In the Multiverse of Madness.

Doporučeno
Hulk má syna a nulový dopad Eternals. Šest věcí, které Marvel musí nutně vysvětlit Hulk má syna a nulový dopad Eternals. Šest věcí, které Marvel musí nutně vysvětlit 5. prosince 2023 14:00

Spider-Man bude v animovaném seriálu bojovat s takovými zloduchy jako: Unicorn, Scorpion, Tarantula, Butan, Dr. Otto Octavius, Carmilla Black, Rhino, Speed ​​Demon nebo Chameleon. Součástí seriálu budou i Harry a Norman Osborneovi a herec Charlie Cox namluví hrdinu Daredevila, který bude Spider-Manovi pomáhat. Kromě něj se Spidey spojí i s Doctorem Strangem.

Spider-Man: Freshman YearsSpider-Man: Freshman YearsSpider-Man: Freshman YearsSpider-Man: Freshman Years
Zobrazit galerii
(5)

X-Men 97 je pokračování slavného animovaného seriálu X-Men z let 1992–1997. První série bude přímo navazovat na příběh původního seriálu a uvidíme ji na podzim 2023. Následující rok zřejmě uvidíme i druhou sérii. Tým X-Men bude v seriálu vést Magneto.

X-Men
Zdroj: Marvel Studios
X-Men
Zdroj: Marvel Studios
X-Men
Zdroj: Marvel Studios

Po vynikající zombie epizodě z What If...? určitě mnoho diváků potěší, že zombíci dostanou rovnou celý seriál s názvem Marvel Zombies. Navíc nebude pro děti, jelikož dostal ohodnocení TV-MA, což je jako R u filmů, takže by ho měli vidět pouze dospělí. Znamená to brutální akční scény se spoustou krve či nadávek.

Hrdinové Yelena Belova, Katy Chen, Kate Bishop, Red Guardian, Death Dealer, Kamala Khan, Shang-Chi a další budou v seriálu bojovat se zombíkovskými verzemi hrdinů jako Hawkeye, Ghost, Captain Marvel, Wanda, Okoye či Captain America s polovinou těla. Zdá se, že jde o stejnou zombie apokalypsu a svět jako ve zmiňované epizodě seriálu What If...?

Marvel animované seriály Zombie
Zdroj: Disney Marvel Studios
Marvel animované seriály Zombie
Zdroj: Disney Marvel Studios
Domů
Sdílet
Diskuse