Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2022 12:26
Čas čtení 0:36
Jakub Paulík

GTA VI znova nastaví latku pre herný a zábavný priemysel, chváli sa CEO spoločnosti, ktorá stojí za hrou

TECH
Uložit Uložené

Vraj sa môžeme tešiť na niečo, čo sme ešte nezažili.

GTA VI bude v rámci herných titulov úplne výnimočným zážitkom. Aspoň to si môžeme odvodiť zo slov CEO spoločnosti Take-Two Straussa Zelnicka. Ten fanúšikom novej časti legendárnej série sľubuje, že „tím z Rockstar Games je znova odhodlaný nastaviť kreatívnu latku série“, ale aj celého herného a zábavného priemyslu, píše Hypebeast.

Bohužiaľ, s touto nádejne znejúcou informáciou však nezverejnil, kedy sa hry vlastne dočkáme. Počíta sa však s tým, že by na trh mohla prísť v blízkych rokoch. Vzhľadom na úspech celej série a predošlej časti GTA V, ktorú si už zakúpilo skoro 170 miliónov ľudí, možno aj pri GTA VI očakávať obrovský záujem hráčov z celého sveta.

Podľa rôznych teórií by sme si v GTA VI mohli prvýkrát zahrať za ženu alebo by hlavnými postavami boli brat a sestra. Hovorí sa tiež o tom, že by príbeh mohol byť zasadený do slávneho Vice City, kde sme v roku 2002 hrali za gangstra Tommyho Vercettiho.

Domů
Sdílet
Diskuse