Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce se společností Red Bull.
15. září 2022 13:30
Čas čtení 2:07

Red Bull přináší fanouškům Counter-Strike: Global Offensive příležitost zahrát si proti profesionálům. Přihlásit se můžeš i ty

Red Bull přináší fanouškům Counter-Strike: Global Offensive příležitost zahrát si proti profesionálům. Přihlásit se můžeš i ty
Zdroj: Red Bull Content Pool
TECH COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE ESPORT GAMING
Uložit Uložené

Speciálně upravené mapy a možnost porazit profesionální gamery. Přihlas se do CS:GO – Red Bull Flick, šance jsou vysoké.

Od chvíle, kdy střílečka Counter Strike: Global Offensive strhla pozornost gamerů napříč státy, uběhlo v srpnu 10 let. I přes kulaté výročí hra stále patří mezi klasiku, ke které se milovníci promyšlených stříleček rádi vrací. Letos můžeš tento návrat uskutečnit opravdu ve velkém. Red Bull totiž zorganizoval turnaj, ve kterém máš možnost zahrát si proti profesionálním hráčům, jako je Neofrag. A porazit je.

Co je Red Bull Flick?

Superrychlá hra 2 na 2 na futuristických a neohraných mapách. Hra, ve které i amatér může porazit profíka. To je turnaj Counter Strike: Global Offensive – Red Bull Flick. Jedinečná akce, na které mají amatérští hráči možnost změřit síly nejen s českými profesionály v rámci národních kvalifikací, ale i s globální špičkou na světovém finále v Kodani. 

To, že je turnaj skvělou příležitostí ukázat hráčské umění, potvrzuje Adam Zouhar alias Neofrag, který je aktuálně členem prestižní organizace OG Esports: „Turnaj Red Bull Flick je skvělá příležitost pro mladé hráče se ukázat a nabrat zkušenosti do budoucna. Kde jinde vám dají možnost vyzvat jedny z nejlepších hráčů světa?“

red bull, adam zouhar, neofrag
Zdroj: Red Bull

Šance zahrát si proti profesionálům

Oproti tradiční hře přináší turnaj několik změn. Cílem je udržet kontrolní body před svými protihráči. Ve srovnání s normálním CS:GO připomíná hra spíše „Capture the Flag“. Zápas je mnohem svižnější a díky upraveným mapám nabízí nový způsob mobility i strategie.

Pro zápas byly speciálně vytvořeny nové mapy, takže se nemusíš bát, že nastoupíš proti týmům, které zvládají projít klasické mapy i poslepu. Podmínky jsou pro všechny stejné, což dává amatérským hráčům vyšší šance porazit profesionální gamery. Finále loňského ročníku, ve kterém CSkové duo Nemanju ‚huNter-‘ Kovače a Nikolu ‚NiKo‘ Kovače vyřadili amatérští nováčci Rudych ‚m1koo‘ Mykhailo a Kulaha ‚HELLKISS‘ Valentyn, je toho důkazem.

Herní mapy si můžeš předem stáhnout a natrénovat. Najdeš je na tomto odkazu.
více informací o turnaji
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Red Bull CZ (@redbullcz) 

Dvojice hráčů z více než 30 zemí světa změří síly nejdříve ve čtyřech online kolech národních kvalifikací: 15., 22., 29. září a 6. října. Výhodou je, že se můžeš přihlásit na všechny termíny a zvýšit tak své vyhlídky na postup do finále, které proběhne 23. října v Autoklubu ČR v Praze. Vítězné týmy z kvalifikací se tam potkají tváří v tvář se špičkami české CS:GO scény, jako jsou GuardiaN, sAvana1, Manguss a další.

Z gauče až na finále do Kodaně

Nejúspěšnější strategie finálového dne pošle své autory do Kodaně, kde poměří své síly s těmi nejlepšími. Vítězná dvojice z národního kola si vyslouží nejen plně hrazenou cestu a pobyt v Kodani, ale hlavně vstupenku na předetapovou kvalifikaci přímo na jevišti finále Red Bull Flick Invitational, které proběhne 16. listopadu. V přímém přenosu tak budou dvojice bojovat o postup do ultimátního finále, v němž změří síly šestice amatérských hráčů s deseti vybranými profesionálními dvojicemi z nejlepších CS:GO týmů světa.

Přihlásit se může každý

Přihlašování do národních kvalifikací probíhá přes stránku Faceit a zapojit se může opravdu každý. Nadšenec, fanoušek i příležitostný hráč. Jednotlivá kola online kvalifikací bude možné sledovat na platformě Twitch u české esportové špičky z týmů Sampi, Enterprise a Entropiq.

Nenech si ujít možnost porovnat se s nejlepšími hráči světa. Přihlas se na Red Bull Flick a ukaž, co máš v sobě. Třeba se mezi elitní hráče zařadíš i ty.

zaregistrovat se
Domů
Sdílet
Diskuse