Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
12. října 2022 v 7:27
Čas čtení 0:48

Česká MMA bojovnice Tereza Bledá se dostala do elitní UFC

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Česká MMA bojovnice Tereza Bledá se dostala do elitní UFC
Zdroj: OKTAGON MMA

Skvělé zprávy! Česko má další zástupkyni v UFC.

Česká bojovnice Tereza Bledá (6:0) míří do největší světové MMA organizace UFC. O novinku se podělila se svými fanoušky na sociálních sítích. „Absolutně úžasné zprávy. Nemůžu uvěřit, že se to děje. Splnil se mi sen,“ napsala v příspěvku. Podle ČT Sport už dvacetiletá zápasnice zná i termín zápasu a jméno soupeřky, čeká se však na oficiální oznámení ze strany organizace.

27. září 2022 v 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka

Bledá o smlouvu s UFC bojovala na začátku září v rámci akce Dana White's Contender Series. I přestože tehdy nad svou soupeřkou tři kola dominovala, kontrakt po výhře nedostala. Šéf organizace Dana White to odůvodnil slovy, že neviděl příliš z jejího boje v postoji a že ve svém nízkém věku potřebuje nasbírat ještě další zkušenosti. Uplynulo ale jen pár týdnů a nabídka od organizace jí nakonec přišla.

Zástupkyně pražského gymu Reinders MMA je ve své profesionální kariéře dosud neporažená. Na kontě má šest výher bez jediné porážky. Čtyři soupeřky ukončila před limitem. Prvních pět výher si připsala pod hlavičkou největší česko-slovenské organizace Oktagon MMA, kde se na konci roku 2021 stala vůbec první ženskou šampionkou v muší váze.

Pod českou vlajkou aktuálně v UFC zápasí také Lucie Pudilová, David Dvořák a šampion polotěžké váhy Jiří Procházka.

10. října 2022 v 11:00 Čas čtení 10:08 OKTAGON 36: V německém Frankfurtu uvidíme ostré přestřelky, nevraživé odvety i vzrušující zápasy veteránů z UFC OKTAGON 36: V německém Frankfurtu uvidíme ostré přestřelky, nevraživé odvety i vzrušující zápasy veteránů z UFC
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tereza Bledá (@bleda_tereza)

Domů
Sdílet
Diskuse