Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
19. října 2022 12:21
Čas čtení 0:49

Polonahá žena v Praze tančila kolem ohně na dětském hřišti

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Polonahá žena v Praze tančila kolem ohně na dětském hřišti
Zdroj: Městská policie Praha

Zvláštní výjezd zaznamenala městská policie v Praze. Na dětském hřišti našla polonahou ženu a otevřený oheň.

Pražští strážníci byli v úterý přivoláni na dětské hřiště k otevřenému ohni. Zde nalezli v úterý ráno polonahou ženu, která tančila kolem plamenů šlehajících skrze síťovanou houpačku na hřišti v Šestajovické ulici. Oheň se jim nepovedlo uhasit, proto zavolali hasiče. Žena je podezřelá ze spáchání trestného činu, a proto byla předána státní policii.

19. října 2022 9:37 Čas čtení 1:05 Video: Muž vstoupil v Praze houkající záchrance do cesty, a ještě ukázal prostředníček Video: Muž vstoupil v Praze houkající záchrance do cesty, a ještě ukázal prostředníček

Jak popisuje městská policie na Facebooku, hlídka si připadala jako v seriálu Zaklínač. „Kolem hořící houpačky zde tancovala polonahá žena. Hlídce se podařilo dotyčnou přesvědčit, aby se oblékla, oheň byl však nad jejich síly, a tak bylo přivoláno vozidlo hasičského záchranného sboru,“ dodala mluvčí policie Irena Seifertová.

Policisté po ztotožnění ženy zjistili, že jí je třiatřicet let. Kvůli podezření ze spáchání trestného činu ji poté předali do péče státní policie. Bizarní situace, ve které se strážníci ocitli, jim připomínala fantasy knížky a seriály. Údajně si připadali jako u čarodějnického rituálu.

„Strážníci celé místo prohledali, ale rituál byl zřejmě včas přerušen, protože nebyla nalezena žádná další temná nebo magická bytost,“ dodala policie.

S podobně okultním případem se před dvěma lety setkali policisté v Brně. Nikdo netančil kolem ohně, nicméně na litinovém pamětním kříži v Brně-Malenovicích se jednou v noci objevila nabodnutá kozí hlava. Památník byl taktéž omotán střevy a vnitřnostmi z blíže neidentifikovaného zvířete.

Domů
Sdílet
Diskuse