Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2020 12:42
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

V Brně někdo napíchl kozí hlavu na kříž a tělo Krista omotal vnitřnostmi

ZAJÍMAVOSTI BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Pachatele policisté zatím nevypátrali.

Strážníci Městské policie Brno byli dvakrát v posledním týdnu zavoláni k litinovému pamětnímu kříži v Brně-Maloměřicích. Důvodem bylo jeho nepatřičné „ozdobení“ kozí hlavou, jež byla nabodlá na jeho vrcholek. Při bližším prozkoumání policisté zjistili, že i tělo Ježíše Krista na kříži je omotáno vnitřnostmi z blíže neidentifikovaného zvířete. Policisté po viníkovi pátrají.

Doporučeno
VIDEO: Policisté zasahovali ve varně drog v Praze. K zajištění 300 gramů pervitinu a 220 gramů marihuany použili beranidlo VIDEO: Policisté zasahovali ve varně drog v Praze. K zajištění 300 gramů pervitinu a 220 gramů marihuany použili beranidlo 16. prosince 2020 18:10

Dvakrát za poslední týden museli brněnští strážníci řešit nechutnou situaci. Na litinový krucifix v Parkové ulici u někdejšího hřbitova v Brně-Maloměřicích totiž někdo „posadil“ kozí hlavu. Památku, která byla postavena místními v roce 1860, dotyčný pachatel ještě „vyzdobil“ i vnitřnostmi, které omotal kolem pozlaceného Ježíše Krista.

Domů
Sdílet
Diskuse