Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
11. listopadu 2022 16:22
Čas čtení 0:39

Tři zraněné si vyžádala nehoda na Kladensku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Tři zraněné si vyžádala nehoda na Kladensku
Zdroj: HZS Středočeského kraje

Na silnici číslo 16 se srazil kamion, dodávka a osobní auto, zranily se tři osoby.

Dopravní nehoda nákladního vozidla, dodávky a osobního auta zastavila provoz na novém obchvatu Slaného na silnici číslo 16 mezi Luníkovem a Hobšovicemi. Zranily se tři osoby, jednu z nich do nemocnice transportoval vrtulník. Hasiči Středočeského kraje o tom informovali na svém Facebooku.

„Z kladenské stanice vyjel kromě velitele čety také vyprošťovací automobil, který ale nebyl na místě potřeba, takže byl z cesty odvolán. Těžce zraněný řidič dodávky byl po nezbytném ošetření transportován vrtulníkem do Ústřední vojenské nemocnice v Praze. Další dvě osoby s lehčím poraněním převezly posádky zdravotnické záchranné služby do slánské nemocnice,“ uvedli hasiči.

nehoda, hasiči
Zdroj: HZS Středočeského kraje

Na pomoc si kvůli očekávanému delšímu zásahu povolali i dobrovolnou jednotku ze Slaného. Všechna vozidla jednotky zajistila požár a pracovala spolu s policií na vyšetřování nehody. Tu policisté monitorovali i pomocí dronu.

„Po příjezdu odtahové služby pomohli s naložením dodávky a osobního vozu. Na závěr se s přivolanou četou silničářů podíleli i na úklidu místa nehody. Zásah byl ukončen krátce po 13. hodině, chvíli poté policie obnovila provoz,“ uzavírají hasiči.

Domů
Sdílet
Diskuse