Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2022 11:52
Čas čtení 0:42
Tereza Patočková

Taylor Lautner se oženil. S manželkou se oba jmenují Taylor Lautner

Taylor Lautner se oženil. S manželkou se oba jmenují Taylor Lautner
Zdroj: Summit Entertainment
NEWS
Uložit Uložené

Lautner už před svatbou potvrdil, že si Dome skutečně vezme jeho příjmení.

Taylor Lautner se oženil. Vzal si svoji přítelkyni Taylor Dome, oba se tak nyní jmenují Taylor Lautner. Informoval o tom server PEOPLE. Třicetiletý herec ze Stmívání a pětadvacetiletá zdravotní sestra si v pátek vyměnili sliby ve vinárně Epoch Estate Wines u Paso Robles v Kalifornii. Lautner se se svou nevěstou poprvé setkal v době, kdy měl hereckou pauzu.

„Chtěl jsem se na chvíli stáhnout, užívat si života a strávit nějaký čas s rodinou a přáteli,“ řekl v lednu magazínu PEOPLE. „Moje sestra Makena nás vlastně seznámila. Zavolala mi a řekla: ‚Kámo, našla jsem tvou budoucí ženu. Musíš se s ní seznámit.‘ A zbytek už je historie,“ dodal.

Lautner už před svatbou potvrdil, že si Dome skutečně vezme jeho příjmení. Podělil se také o to, jak se budou do budoucna rozlišovat. Lautner prý většinou vystupuje pod jménem „Taylor“, zatímco Dome pod jménem „Tay“. Uvedl také, že je spousta lidí prostě oslovuje „boy Tay“ a „girl Tay“.

Doporučeno
Od týrání v dětství přes armádu až k virálnímu videu na TikToku. Toto je Bella Poarch, třetí nejsledovanější tiktokerka světa Od týrání v dětství přes armádu až k virálnímu videu na TikToku. Toto je Bella Poarch, třetí nejsledovanější tiktokerka světa 13. listopadu 2022 8:30

Pár svůj vztah zveřejnil v roce 2018 a Lautner ji 11. listopadu 2021 před krbem vyzdobeným okvětními lístky růží a svíčkami požádal o ruku. 

Domů
Sdílet
Diskuse