Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2022 v 15:30
Čas čtení 0:25
Anna Koucká

Sugar Denny: Za oblečení utratím i desítky tisíc měsíčně, TikTok mě naučil víc než škola (Videorozhovor)

VIDEO SUGAR DENNY
Uložit Uložené

Devatenáctiletá youtuberka Sugar Denny je jednou z nejsledovanějších postav českého internetu. Ve videorozhovoru pro Refresher se rozpovídala nejen o byznyse a natáčení na YouTube, ale i o svých zážitcích z cest, přátelství či romantických vztazích.

Na YouTube ji sleduje 188 tisíc lidí, na Instagramu přes sto tisíc. Devatenáctiletá Denisa Kouřílková, která vystupuje na internetu jako Sugar Denny, je jednou z nejsledovanějších influencerek českého internetu a její videa sledují stovky tisíc lidí.

Kromě natáčení videí se ale také věnuje podnikání a i v mladém věku už založila několik značek, některé z nich stále fungují, jiné už byly ukončeny. Právě o podnikání, ale i inspiraci a motivaci k tvorbě promluvila ve videorozhovoru pro Refresher. Mimo to se rozpovídala i o tom, jak se na její práci dívá její okolí, o hejtech, sebevědomí či mezilidských vztazích a jejím nedávném internetovém sporu s tvůrcem Pufflickem z Hypebeast Guru. 

Domů
Sdílet
Diskuse