Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2022 16:29
Čas čtení 0:43
Radim Šlechta

Sleduj první trailer na dokument o Harrym a Meghan

Sleduj první trailer na dokument o Harrym a Meghan
Zdroj: Netflix
NEWS MEGHAN MARKLE NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Šlechtický pár natočil dokument, ve kterém dá divákům nahlédnout za zavřené dveře.

Princ Harry a Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu, si v minulosti vysloužili velkou dávku pozornosti. V novém dokumentu na Netflixu se podle autorů dozvíš víc o jejich životě i odchodu z královské rodiny.

„Nikdo nevidí, co se děje za zavřenými dveřmi,“ odpovídá v teaseru Harry na otázku režisérky Liz Garbus. Ve zpovědi pak přiznává, že musel „udělat všechno, co dokázal, aby svou rodinu ochránil“. V padesátisekundovém traileru uvidíš evidentně emocionálně vypjatý šlechtický pár, který chce světu říct svůj úhel pohledu na vše, co se v královské rodině i v jejich vlastním vztahu odehrálo.

„Je příjemné, že můžeme náš příběh svěřit zkušené režisérce, jejíž práci už dlouho obdivuji,“ popsala Markle spolupráci s Garbus pro Variety. Trailer zatím neodkrývá konkrétní datum zveřejnění. Budeme se tedy muset spokojit s tajemným „coming soon“. 

Server Variety upozorňuje, že upoutávka přichází jen pár dní poté, co bývalá dvorní dáma královny Alžběty II. rezignovala v návaznosti na rasistickou poznámku směrem k jednomu z hostů na královském večírku. Meghan Markle a princ Harry v rozhovoru pro Oprah vzpomínali, že se člen královské rodiny podobně vyjadřoval i k jejich synovi Archiemu.

Domů
Sdílet
Diskuse