Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TOUS.
14. prosince 2022 v 13:00
Čas čtení 1:37
Sponzorovaný obsah

Tip na osobitý dárek, který potěší každou ženu: Daruj originální šperky TOUS

Tip na osobitý dárek, který potěší každou ženu: Daruj originální šperky TOUS
Zdroj: TOUS
MÓDA MÓDA ŠPERKY A DOPLŇKY
Uložit Uložené

V nabídce TOUS najdeš šperky pro zapřísáhlé minimalistky i divoké rebelky.

Vymyslet nové a originální věci, které potěší blízké, je každoroční předvánoční výzvou. Nejlepší dárek by měl být zároveň užitečný, osobní a udělat radost. Že ti tato nápověda příliš nepomohla? Proto pro tebe máme malý life-hack, ať máš letos hon na ježíška jednodušší.

Jestli něco splňuje parametry pro dokonalý dárek, jsou to originální šperky. Poradíme ti, jaký kousek z nabídky TOUS vybrat pro mamku, ségru nebo přítelkyni, ať už milují minimalismus, nebo mají rády odvážnou módu a chtějí vystoupit z davu. Rovnou můžeš nějaký vybrat i sobě. Protože dárky od sebe pro sebe se také počítají.

nakupuj šperky tous

Pro rebelky

Popustit uzdu svému punkovému já chtějí občas všechny ženy. Odvaž se a ukaž světu svou vnitřní rebelku. Kolekce Plump je dokonalou fúzí výrazných tvarů a trendy barev, které společně vystihnou i tu nejvíce „edgy“ osobnost. Piercing s labradoritem si získá pozornost širokého okolí a umožní každé ženě být naplno sama sebou. I jeden správně zvolený statement kousek dokáže posunout ten nejjednodušší outfit na úplně nový level, neboj se to vyzkoušet.

Fashion tip: Zkus zkombinovat dva různě barevné doplňky ze stejné kolekce. Není potřeba se omezovat a vyhýbat se odvážným kreacím. Fantazii se meze nekladou.
tous, šperky
Zdroj: TOUS

Hvězda večera

Narozeninová oslava, výročí s partnerem, štědrovečerní večeře nebo třeba silvestr jsou příležitosti, pro které stojí za to hodit se do gala. Důležité momenty si zaslouží jen to nejlepší. Přívěsek Amor dokonale vyjádří to, co právě cítíš, a dodá slavnostním chvílím opravdový pocit výjimečnosti.

Fashion tip: V případě formálních akcí se drž zlatého pravidla „dva až tři“ –⁠ ze setu prsten, náušnice, náramek a náhrdelník si vždy vyber dva, maximálně tři jednotlivé kousky. Díky tomu se nestane, že by výsledek vypadal překombinovaně. 
tous, šperky
Zdroj: TOUS

Pro něžné duše

Pokud jsi jemná osobnost a šperky bereš spíše jako nenápadný doplněk, pak ti srdce zaplesá radostí při pohledu na minimalistickou kolekci New Motif. Ta je určená pro milovnice romantického stylu. Její něžné motivy s detaily v podobě malých kamínků zdůrazní ženskost a nechají vyniknout přirozenou krásu.

Fashion tip: Jednoduché náhrdelníky jsou ideální na vrstvení. Dej dohromady tři řetízky různých délek a vytvoř tak během chvilky jedinečný kousek. 
tous, šperky
Zdroj: TOUS

Nadčasová elegance

Ďábel je v detailech, proto vsaď na klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Designově čisté a univerzální doplňky perfektně oživí pracovní business casual i formální večerní black tie. Monochromatický outfit ozdob jednoduchým náramkem Pearls s ikonickým medvídkem a OOTD je na světě.

Fashion tip: Už dávno neplatí, že zlato a stříbro nejdou dohromady. Mix různých kovů dodá elegantním outfitům moderní šmrnc.
TOUS
Zdroj: TOUS
Domů
Sdílet
Diskuse