Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Notino.
20. prosince 2022 11:30
Čas čtení 3:01
Sponzorovaný obsah

Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu. Poradíme, co koupit rodičům, prarodičům i sourozencům

Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu. Poradíme, co koupit rodičům, prarodičům i sourozencům
Zdroj: Pexels/Julia Volk
MÓDA TIPY NA DÁRKY VÁNOCE VÁNOČNÍ KAMION
Uložit Uložené

Sháníš dárky na poslední chvíli? Tyto tipy ti pomohou zachránit situaci.

Vánoce se nezadržitelně blíží. Takže jestli nepatříš mezi lidi, kteří mají dárky už v září nakoupené a v polovině října vzorně zabalené a uložené ve skříni, pravděpodobně teď zoufale přemýšlíš, jak v posledních dnech stihnout nakoupit celou výbavu pod stromeček. Proto jsme pro tebe připravili tipy, co pořídit všem členům rodiny, od těch nejmenších až po prarodiče. 

Způsob, jak vyřešit vánoční dárky opravdu rychle, je najít jeden, ze kterého bude mít radost a užitek celá rodina. Například společný výlet, deskové hry nebo kávovar. Pokud si ale chceš dát na výběru alespoň trochu záležet, inspiruj se následujícími tipy. Většinu z nich najdeš na e-shopu Notino.cz, takže stačí jedna objednávka a dárky máš vyřešené. Produkty si tam navíc můžeš filtrovat podle ceny, takže se nemusíš bát, že nákup dárků zruinuje tvůj měsíční rozpočet. 

Dárek pro mamku

Každá maminka si zaslouží hýčkání a odpočinek, takže poukaz na masáž, pobyt v sauně či wellness ji určitě potěší. Za péči, kterou ti věnovala, ji odměníš i kvalitní kosmetikou, díky které si může dopřát příjemné hýčkání.

Maminky investují spoustu svého času do péče o domácnost, proto jim udělá radost například difuzér, který zvlhčí suchý vzduch ve vytápěném bytě. Navíc příjemně provoní všechny místnosti a zpříjemní vám pohodu u pohádek během svátků. Pokud už doma difuzér máte, rozhodně nic nezkazíš dárkovou sadou svíček Yankee Candle, které milují snad všichni. 

yankee candle
Zdroj: Unsplash/Rhamely

Dárek pro tátu

S tatínky to většinou bývá o něco těžší. Přesto máme několik tipů, jak je potěšit. Co určitě využije většina z nich, je holicí strojek nebo zastřihovač vousů, se kterým si vytvoří dokonalý styling pro každý den.

Klasikou mezi dárky jsou parfémy, vybrat tu správnou vůni však není zrovna jednoduché. Pokud nevíš, jaký parfém táta používá, dej mu pod stromeček set vůní, ze kterých si může vybrat. Dárková sada Cuba Classic obsahuje hned 4 druhy toaletní vody. A pokud má svou oblíbenou, nech mu na ni na Notino.cz vygravírovat milý vzkaz nebo iniciály. Z parfému se tak rázem stane osobní dárek.

Je tvůj táta milovníkem aut? Pořiď mu doplněk na jeho čtyřkolového kámoše. Autodoplňků je obrovský výběr, od přívěsků na klíče až po koberečky s potiskem populárních filmů. Jestli si na výběr takového dárku netroufáš, zabal mu pod stromeček sprchovou sadu v designu olejů do motoru. Takový dárek využije, a ještě se s rodinou pobavíte.

zastřihovač, vousy
Zdroj: Unsplash/Andrea Donato

Dárek pro babičku

Babičky jsou pamětnice a rády vzpomínají. Velkou radost jim udělá vzpomínková kniha, ručně vyrobený dárek nebo fotky, kterými si mohou ozdobit zeď. K tomu jí můžeš pořídit ještě malou drobnost, třeba teplé papuče nebo šperkovnici, kam si bude odkládat své poklady.

Často se také zajímají o přírodu a bylinky, proto pro ně budou milým dárkem kolekce prémiových bylinkových čajů či dárkové sady přírodní kosmetiky. Babičky ocení poctivé české výrobky, takže se značkou Purity Vision určitě nešlápneš vedle. Velmi oblíbené jsou jejich květinové vody pro krásně vypadající pleť.

papuče
Zdroj: Pexels/Lisa Fotios

Dárek pro dědu

Ani s vymýšlením dárku pro dědečky to nebývá snadné. Každý si ale rád pochutná na dobrém vínu nebo pivu. Když koupíš poukázku pro dva do pivních lázní, mohou si s babičkou udělat výlet a ty budeš mít vyřešený dárek pro oba. Nebo mu pořiď kosmetický set Beer spa, se kterým si může malé pivní lázně vytvořit i doma. Obsahuje totiž sprchový gel, vlasový šampon i pěnu do koupele. Určitě ho potěší také balíček oblíbených pochoutek, jako jsou sýry, ochucené ořechy, uzeniny nebo sušené maso. 

obložený talíř, sýr, uzeniny
Zdroj: Pexels/Mizzu Cho

Dárek pro sestru

Vhodný dárek pro sestru se bude lišit v závislosti na jejím věku. Ale jestli na něco můžeš vsadit, tak na to, že každá žena se chce líbit. Ať je jí 10, nebo 20 let. Dospělá sestra, která má ráda make-up, ocení poukázku na kurz líčení. Jako doplněk jí k tomu můžeš dát kvalitní kosmetické štětce, se kterými vytvoří make-up jako od profesionála i doma. Hodí se také sada na domácí úpravu nehtů nebo set oblíbených laků Essie, které dlouho vydrží a nabízí širokou škálu barev. Malá sestřička bude mít radost z dětské toaletní vody nebo barevné bomby do koupele.

Mezi nejlepší dárky pro děti patří také deskové hry, které můžete rovnou na Štědrý den vyzkoušet. Pokud rády malují, podívej se po tvořivých sadách, ty dokážou děti zabavit na dlouhé hodiny. 

kosmetické štětce
Zdroj: Unsplash/freestocks

Dárek pro bratra

U výběru dárku pro bratra se zaměř na jeho zájmy. Jestli rád paří hry na PlayStationu, potěší ho třeba nový God of War. Milovníka muziky určitě neurazíš stylovým přehrávačem na vinylové desky, a pokud rád cvičí, daruj mu permanentku do fitka nebo fitness náramek, který mu bude každý den hlídat fyzickou aktivitu. Jako doplněk můžeš přibalit kvalitní protein, proteinové tyčinky nebo zásobu arašídového másla. 

fitness náramek
Zdroj: Pexels/Ketut Subiyanto
Domů
Sdílet
Diskuse