Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti PUPPYNATOR.
21. prosince 2022 10:30
Čas čtení 2:03
Sponzorovaný obsah

9 tipů na vánoční tričko s vlastním potiskem a dárky s vlastní fotkou

9 tipů na vánoční tričko s vlastním potiskem a dárky s vlastní fotkou
Zdroj: PUPPYNATOR
ZAJÍMAVOSTI TIPY NA DÁRKY VÁNOCE
Uložit Uložené

Daruj blízkým originální a osobní dárek.

Nevíš, co nadělit k Vánocům své přítelkyni, rodičům, sourozenci nebo kolegům? Podívej se na 9 nejlepších vánočních dárků pro rok 2022 a pusť se do výroby vlastního vánočního překvapení. Může to být mikina či tričko s vlastním potiskem, plyšák se jménem nebo vánoční oblečení pro miminka.

Vánoční dárek pro chlapy: Vytvoř si potisk na pánské tričko

Nejlepší dárek pro tátu nebo bratra je tričko s vlastním potiskem. Pokud nemáš vlastní nápad na potisk oblečení, vyber si některý z motivů vytvořených v online kreatoru nebo si prostě vyrob vlastní nápis na tričko. Je důležité vybrat správnou velikost a my nabízíme velikosti až po 3XL!

puppynator
Zdroj: PUPPYNATOR

Dárek pro dospělé: Nápis na hrnek, který mění barvu podle teploty

Představ si vánoční překvapení pro milovníka kávy nebo čaje. Určitě očekává čajovou soupravu nebo prémiovou kávu. Proti tomu nic nenamítáme, ale teprve kouzelný černý hrnek s potiskem, který po zalití horkou tekutinou odhalí nápis, je dokonalý vánoční hrnek!

puppynator
Zdroj: PUPPYNATOR

Praktický dárek: Potisk na babiččinu zástěru

Častým dárkem pod stromeček pro mámu a babičku je zástěra s potiskem. Možná ti takový dárek připadá příliš prvoplánový, ale není tomu tak! Barevná kuchařská zástěra s potiskem má k nudnému dárku daleko, a ženy tvého života ho navíc skutečně využijí.

Romantický vánoční dárek: Polštář s tvojí fotkou 

Příjemný polštář s potiskem vlastní fotky nebo s nápisem je pro tvého partnera dokonalým dárkem. Ať už hledáš dárek pro přítele, nebo přítelkyni, polštář ve tvaru srdce je dárek, který potěší. Pokud máš hezkou fotku vás dvou, využij ji jako potisk fotopolštáře.

puppynator
Zdroj: PUPPYNATOR

Vánoční dárek pro sestru: Dámská vánoční mikina + potisk

Kvalitní dámská či pánská mikina s vlastním potiskem s kapucí do šatníku patří – můžeš ji nosit do města, na trénink i doma. Na potisk mikiny je v tomto případě dobré použít nápis, který vyjádří tvůj vztah k sestře, třeba něco jako „Nej ségra“.

Vánoční dárek pro sportovce: Potisk jména na pánský dres

Jestli máš doma amatérského Ronalda, Nadala nebo jiného sportovce, určitě ber potisk dresu všemi deseti. Vlastní fotbalový dres se jménem je v našem případě sportovní tričko s nápisem a číslem, které si můžeš kompletně přizpůsobit, a vyrobit tak (nejen) vánoční dárek pro chlapa nebo svého syna.

Vánoční dárek pro nejmenší: Potisk na vánoční body pro miminka

Toto je zvlášť oblíbený dárek. Při pohledu na něj zjihne i to nejtvrdší srdce. Když uvidíš milovaného drobečka v body s vánočním designem, bude ti jasné, že svátky mohou začít. Doporučujeme ho darovat s předstihem, aby si mohla na Štědrý večer celá rodina miminko v bodýčku pořádně užít!

Vánoční dárek pro celou rodinu: Rodinné fototričko s potiskem

Žebříčku nejoblíbenějších vánočních dárků roku 2022 zatím suverénně kraluje potisk triček. (Samozřejmě máme i pánské nebo dětské fototričko.) Rodinný portrét na tričku je dárek, který stmelí všechny kolem vánočního stromečku a jistě si ho rádi oblečou hned po rozbalení.

Vánoční dárek pro děti: Vánoční plyšák se jménem

Plyšový medvídek se jménem nebo plyšová ovečka s fotkou na tričku patří mezi nejoblíbenější tipy na vánoční dárky pro děti. Vyber si potisk na plyšáka podle toho, jaké zvířátko má tvůj malý nezbeda nejradši, a využij plyšáka na potisk – ať už to bude jméno, fotka, nebo vlastní obrázek.

Domů
Sdílet
Diskuse