Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2023 10:13
Čas čtení 0:56
Vojtěch Vanda

Zemřela členka Three 6 Mafia Gangsta Boo. Bylo jí 43

Zemřela členka Three 6 Mafia Gangsta Boo. Bylo jí 43
Zdroj: Wireimage/Prince Williams
HUDBA RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Zatím není jasné, co přesně smrt rapperky s občanským jménem Lola Mitchell způsobilo. S největší pravděpodobností se předávkovala drogami.

Americká hiphopová legenda a bývalá členka rapového uskupení Three 6 Mafia Gangsta Boo zemřela. Informoval o tom na Instagramu její bývalý kolega DJ Paul včetně tamních médií. Příčina smrti nebyla stoprocentně určena, web TMZ polemizoval o tom, že se mohla předávkovat drogami. Bylo jí 43 let.

Doporučeno
Toto je 12 nadějných českých rapových interpretů, kteří byli v roce 2022 nejvíc fresh Toto je 12 nadějných českých rapových interpretů, kteří byli v roce 2022 nejvíc fresh 31. prosince 2022 16:00

Rodačka z Memphisu byla v rapovém prostředí aktivní již od devadesátých let, kdy se dala dohromady s dalším legendárním rapperem a zakladatelem Three 6 Mafia Juicym J, ale také dalšími lidmi z lokální scény. Kromě toho, že byla jednou z mála ženských členek uskupení, zvládala ještě i vlastní sólovou kariéru. 

Důkazem, že jí hra na dvou frontách nedělala problém, je například úspěch jejího debutu Enquiring Minds vydaného v roce 1998, který se v hitparádě Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums umístil na 15. místě. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený DJ Paul K.O.M. Three 6 Mafia (@djpaulkom)

Podle informací TMZ měla minulou noc navštívit se svým bratrem místní koncert v Memphisu. Zde se měla předávkovat drogami natolik, že musela být hospitalizována. Zde se následně informace rozchází – podle jedné verze měla být následně v pořádku, přičemž příčina její smrti je tím záhadnější, druhá však poukazuje právě na drogy. Policie momentálně situaci vyšetřuje. 

Její smrt americkou hiphopovou scénu velmi zasáhla. „Kámo, nejsou to ani tři týdny, co jsme byli spolu. Odpočívej v pokoji, královno,“ komentoval její smrt DJ Paul. Kondolovali mu například B.o.B., Ludacris, 2Chainz, BReal, Rittz a další skrze všechny sociální sítě.

Domů
Sdílet
Diskuse