Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti iŘemínky.cz. . 
7. února 2023 12:43
Čas čtení 1:30
Sponzorovaný obsah

Nosíte Apple Watch? Využijte je na maximum se správnými řemínky

Nosíte Apple Watch? Využijte je na maximum se správnými řemínky
Zdroj: Pexels/Torsten Dettlaff
TECH APPLE CHYTRÉ HODINKY
Uložit Uložené

Podívej se, jak vybrat správný řemínek na běžné nošení i sport.

Když si vybíráte hodinky Apple Watch, pravděpodobně se díváte hlavně na jejich funkce. Ale co vaše pohodlí a styl? Obojí vám zajistí dobře vybraný řemínek! Řemínky pro Apple Watch plní nejen estetickou funkci, ale také zajišťují pohodlné a bezpečné nošení hodinek. Díky rostoucímu zájmu ze strany zákazníků je trh poměrně široký, takže můžete vybírat z celé řady řemínků, které se liší materiálem, designem a samozřejmě také cenou. Jaké máte možnosti? Pojďme si jednotlivé varianty představit!

Když chcete mít styl

Mezi nejoblíbenější druhy řemínků pro Apple Watch patří takzvané milánské tahy, také nazývané meshové pásky. Jedná se o pletené řemínky, které se nejčastěji vyrábějí z nerezové oceli či jiného lehkého kovu. Díky jejich flexibilnímu zapínání jsou komfortní a dobře padnou, a tak jsou skvělou volbou pro každodenní nošení. Navíc se snadno čistí a přicházejí v mnoha barevných provedeních.

Jestliže chcete působit elegantně a nechat vaše Apple Watch vyniknout, vsaďte na klasické kovové řemínky. Pro jejich výrobu se nejčastěji používají kvalitní a odolné kovy, jako je nerezová ocel, titanzinek nebo hliník. Právě tyto materiály totiž nabízí velkou odolnost a všestrannost, a navíc zaručeně přitáhnou pozornost.

Doporučeno
Suunto pro ženy: Jaké dámské chytré hodinky zvolit na horské túry? Suunto pro ženy: Jaké dámské chytré hodinky zvolit na horské túry? 12. března 2024 14:10

Pak se nabízí také kožené řemínky, které vám poskytnou maximální pohodlí a zároveň působí skutečně luxusním dojmem, nehledě na zvolenou barvu. Bez problému je tedy sladíte s kancelářským či slavnostním oblečením, ke kterému se sportovní varianty příliš nehodí. Kůže je navíc velmi příjemná a také odolná, takže vám při běžném používání řemínek vydrží roky.

A co na vaše tréninky?

Při sportu pravděpodobně nebudete příliš řešit váš styl a sáhnete spíše po praktických vlastnostech. Je důležité, aby řemínek navzdory nadměrnému pohybu a pocení dobře držel na ruce a zároveň byl příjemný a komfortní.

K tomu vám perfektně poslouží silikonové řemínky, které jsou měkké, lehké, odolné i cenově dostupné. Navíc je můžete snadno sundat, opláchnout a připravit na další trénink. Pokud vám ale silikon nevyhovuje, nemusíte zoufat. Mezi sportovci jsou velmi populární také nylonové řemínky, které se vyrábějí z umělých vláken a nabízejí podobné vlastnosti jako silikon.

Jak sami vidíte, pokud vám řemínek pro Apple Watch nebude vyhovovat, snadno najdete náhradu – a nejen jednu! Konkrétní volba pochopitelně závisí na vašem životním stylu, potřebách a osobních preferencích. Ať už ale hledáte klasický, sportovní, nebo třeba elegantní styl, vždy se můžete spolehnout na to, že najdete odpovídající řemínek.

Domů
Sdílet
Diskuse