Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2023 6:00
Čas čtení 4:53
Tereza Šnajdrová

Kdo je Fred Again..? Nepo baby, které ovládlo hudební průmysl i sociální sítě

Kdo je Fred Again..? Nepo baby, které ovládlo hudební průmysl i sociální sítě
Zdroj: Wikimedia Commons/Jumaso31500/volně k použití
HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Jméno Fred Again.. ti možná nic neřekne, ale jeho hudbu jsi již pravděpodobně slyšel*a. Kdo je tento tajemný muzikant, o kterém mluví celý svět?

Jeho jméno možná neznáš, ale jeho hudbu už jsi pravděpodobně slyšel*a. Fred Again.. začínal jako producent největších hitů Eda Sheerana, Charli XCX nebo Stormzyho a během pandemie koronaviru se pak rozhodl tvořit i vlastní hudbu. Ta v posledních měsících ovládla sociální sítě, Boiler Room i takřka celý svět. Kdo je Fred Again..? Nepo baby, jehož talent jej dostal na vrchol. 

Doporučeno
Muzikant a tiktoker Casey Lowry: Baví mě reagovat na hloupé řeči na TikToku. Svou hudbou chci rozdávat hlavně radost (Rozhovor) Muzikant a tiktoker Casey Lowry: Baví mě reagovat na hloupé řeči na TikToku. Svou hudbou chci rozdávat hlavně radost (Rozhovor) 27. ledna 2023 6:00

Navštěvoval školu s britskou smetánkou

Frederick John Philip Gibson, jak se Fred Again.. jmenuje, se narodil 19. července 1993 v Balhamu na jihu Londýna. Málokdo možná tuší, že populární DJ, producent, skladatel a umělec je ve skutečnosti nepo baby. Fredův otec Charles Anthony Warneford Gibson pracuje jako advokát královské rodiny a jeho matka Mary Ann Frances Morgan je členkou britského šlechtického rodu.

Nepo baby je termín označující děti celebrit, které kariérně uspěly. Obvykle ve stejné nebo podobné branži jako jejich rodiče. Tento druh oslovení naznačuje, že ke své slávě dospěly právě díky jménu či kontaktům svých rodičů.


V roce 2006 Fred nastoupil na Marlborough College, internátní školu v britském hrabství Wiltshire, která se řadí mezi nejprestižnější soukromé školy ve Velké Británii. Její školné stojí 42 930 liber (1,1 milionu korun) ročně a mezi její nejznámější absolventy patří například Kate Middleton, Pippa Middleton nebo Jack Whitehall.

Doporučeno
Dcery slavných rodičů dobývají svět módy. Seznam se s Ameliou Gray, Iris Law a Lilou Moss Dcery slavných rodičů dobývají svět módy. Seznam se s Ameliou Gray, Iris Law a Lilou Moss 3. prosince 2022 6:00
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 131993 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse