Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2023 6:00
Čas čtení 5:04
Tereza Šnajdrová

Muzikant a tiktoker Casey Lowry: Baví mě reagovat na hloupé řeči na TikToku. Svou hudbou chci rozdávat hlavně radost (Rozhovor)

Muzikant a tiktoker Casey Lowry: Baví mě reagovat na hloupé řeči na TikToku. Svou hudbou chci rozdávat hlavně radost (Rozhovor)
Zdroj: Refresher/David Marcin
REFRESHER ROZHOVORY SE ZAHRANIČNÍMI UMĚLCI A UMĚLKYNĚMI TIKTOK
Uložit Uložené

Přinášíme ti rozhovor s britským muzikantem a tiktokerem Caseym Lowrym, který ve středu vystoupil v pražském Café V Lese.

Ve středu večer navštívil Prahu britský muzikant a tiktoker Casey Lowry. Ve vršovickém klubu Café V Lese odehrál svůj vůbec první český koncert a ještě předtím, než svou přítomností potěšil stovky nedočkavých fanoušků, si našel čas na rozhovor pro Refresher. Energický chlapec plný dobré nálady rozdával úsměvy na všechny strany a v podobném duchu se neslo i naše povídání. V něm jsme se věnovali hlavně jeho tvorbě, TikToku i mentálnímu zdraví. 

Doporučeno
Moderat: Drogy byly vždy součástí techna. Chceme, aby naše koncerty byly bezpečným místem pro všechny (Rozhovor) Moderat: Drogy byly vždy součástí techna. Chceme, aby naše koncerty byly bezpečným místem pro všechny (Rozhovor) 20. prosince 2022 12:00

Jsi feminista?

Jasně! Je pro mě velmi důležité, aby všichni lidé měli stejná práva a možnosti, bez ohledu na jejich pohlaví.

Musela jsem se zeptat kvůli tvým reakčním videím na TikToku. Proč jsi je začal natáčet?

Především proto, že s mojí hudební kariérou to šlo z kopce. Moje první videa na TikToku vlastně vůbec nebyla reakční, seděl jsem doma na posteli, hrál jsem na kytaru a natáčel jsem covery různých písní. Pak jsem ale viděl video jedné dívky, která mluvila o tom, jak depilovala zadek svojí kamarádky, což mi přišlo srandovní, a tak jsem o tom zkusil napsat song. Ten vybouchl. No, a pak už jsem jen na TikToku nacházel spoustu čůr*čích hlav, které říkaly hloupé věci, a začal jsem na ně reagovat. Je to sranda.

Casey Lowry
Zdroj: Refresher/David Marcin
Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 129869 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse