Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2023 12:57
Čas čtení 0:43
Kristýna Dobiášová

Nový seriál zobrazuje hudební scénu v LA v 70. letech. Hlavní roli ztvárňuje Riley Keough, vnučka Elvise Presleyho

Nový seriál zobrazuje hudební scénu v LA v 70. letech. Hlavní roli ztvárňuje Riley Keough, vnučka Elvise Presleyho
Zdroj: Amazon Studios
FILMY A SERIÁLY ELVIS PRESLEY HUDBA NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Od pátku 3. března si můžeš pustit seriál Daisy Jones & The Six, který je založený na knižní předloze. Sleduje růst a pád fiktivní hudební skupiny 70. let. V hlavních rolích se představí Riley Keough, Sam Claflin nebo Suki Waterhouse.

Na obrazovky se dostal seriál Daisy Jones & The Six založený na knižní předloze Taylor Jenkins Reid. Sleduje růst a pád smyšlené hudební skupiny 70. let, která je lehce inspirována skutečnými Fleetwood Mac. V hlavní roli Daisy se zde divákům ukáže Riley Keough (Chata), která má hudební nadání v rodině. Jejími prarodiči jsou Priscilla a Elvis Presleyovi. Doplní ji Sam Claflin (Hunger Games) nebo Suki Waterhouse (S láskou, Rosie).

Děj tvoří rychlý růst a úspěch fiktivní skupiny, která se po jednom vyprodaném koncertu rozpadne. Její bývalí členové po dvaceti letech vzpomínají na roky plné slávy a prozrazují, jaké okolnosti vedly k jejich rozpadu. Ačkoliv se jedná o smyšlené umělce, fanoušky může potěšit, že si jejich album AURORA mohou opravdu poslechnout na streamovacích platformách.

Kde můžeš seriál sledovat?

Sledovat jej můžeš od 3. března na streamovací službě Amazon Prime. Vyšly první tři epizody, zbývající vyjdou v následujících týdnech. Finální epizoda s názvem Rock ‘n’ Roll Suicide uzavře příběh 24. března.

Domů
Sdílet
Diskuse