Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2023 13:43
Čas čtení 0:46
Kristýna Dobiášová

„Pořád to bolí!“ Chris Rock na Netflixu promluvil o facce od Willa Smithe

„Pořád to bolí!“ Chris Rock na Netflixu promluvil o facce od Willa Smithe
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
ZAJÍMAVOSTI CHRIS ROCK OSCAR OSCAR 2023 OSCAŘI 2022 WILL SMITH ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americký komik Chris Rock se ve svém speciálu na Netflixu vyjádřil k facce od herce Willa Smithe při minulém udílení Oscarů. Rock přičítá hercovu reakci partnerským problémům s jeho ženou Jadou. Otevřeně o nich hovořili v show Red Table Talk.

Dne 27. března to bude rok od posledního udílení Oscarů. Stále však doznívá situace, ke které zde na pódiu došlo před záběrem kamer. Chris Rock dostal facku od herce Willa Smithe po vtipu směřovaném na jeho ženu. Rock tuto událost připomněl v Netflix speciálu, který se vysílal 4. března, několik dnů před letošním udílením Cen Akademie.

„Lidé říkají, že slova bolí,“ prohlásil komik směrem ke Smithově reakci. „Každý, kdo to říká, nikdy nedostal ránu do obličeje.“ V show se věnoval široké škále témat, kritiku mířil i na politiku či tzv. woke culture.

„Pokusím se udělat show, aniž bych někoho urazil,“ dovolil si Rock další poznámku. „Nikdy nevíte, koho to může popudit.“ Závěrečné chvíle pořadu zasvětil právě minulým Oscarům. „Pořád to bolí! V uších mi zvoní Summertime,“ řekl s odkazem na píseň z roku 1991.

Zároveň si myslí, že facka spíše souvisela s hercovými partnerskými problémy než se samotným vtipem. „Normálně bych o tom nemluvil, ale oni to sami dávají na internet,“ narážel na americkou talk show Red Table Talk.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Rock speciál zakončil vysvětlením, proč se nebránil: „Protože jsem byl dobře vychován!“ řekl. „A víte, co mě rodiče naučili? Nervi se před bílými lidmi.“

Domů
Sdílet
Diskuse