Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce se společností MBPFW.
7. března 2023 v 18:22
Čas čtení 1:33

Nenech si ujít módní show roku. Vstupenky na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2023 jsou v prodeji

Nenech si ujít módní show roku. Vstupenky na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2023 jsou v prodeji
Zdroj: MBPFW
KULTURA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložit Uložené

Letošní ročník se koná v unikátních prostorech velké sázkové haly Chuchle Arena Praha.

Akce, na kterou čekají všichni milovníci módy, je tady. Jarní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku se bude konat od 15. do 20. dubna 2023 v prostorech velké sázkové haly Chuchle Arena Praha a na dalších lokacích v Praze. Tradičně se můžeš těšit na ty nejlepší fashion show i doprovodné akce v pražských barech a klubech. Jestli si nechceš nechat ujít přehlídky předních českých návrhářů, ale i světových značek, jako je adidas Originals, nakupuj vstupenky v síti GoOut.

Kolekce nejlepších návrhářů i studentských talentů

Mercedes-Benz Prague Fashion Week představí kolekce návrhářů na sezónu podzim/zima 2023. Vedle samostatných autorských přehlídek návrhářů Tobiase Schuberta, Michaela Kováčika, Pavola Dendise, Katariny Vavrové, Denisy Dovalové či značek AFKA a Božidara se mohou návštěvníci těšit také na představení prodejní kolekce značky adidas Originals. Jako tradičně představí svou tvorbu studenti Ateliéru módní tvorby – UMPRUM, Technické univerzity v Liberci a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně: Ateliéru designu oděvu. 

Po dvou letech se na MBPFW vrací také návrhář Boris Kráľ. Prezentace jeho nové kolekce proběhne v úterý 18. dubna od 21:00 v hotelu Andaz, kde se koná i následná afterparty. 

koupit vstupenky
MBPFW, Prague Fashion Week
Zdroj: MBPFW

MBPFW ožije po celé Praze

Jarní edici zahájí akce MBPFW & Piper Heidsieck v Groove Baru ve Voršilské ulici, která bude s omezenou kapacitou přístupná pro veřejnost. Kromě tradičních přehlídkových bloků se v prostorách Chuchle Areny Praha uskuteční také šestá edice pop-up showroomu Má Vlast EDIT 06. Prodejní pop-up showroom, který představí lokální designérskou tvorbu, je možné navštívit od 15. do 17. dubna a bude přístupný jak pro návštěvníky přehlídek, tak pro veřejnost. 


Jarní MBPFW zakončí DJ sety. V kultovním pražském techno klubu Ankali vystoupí berlínská hvězda hudební a módní scény Patrick Mason. Další DJ sety budou mít na starost DJ Pink Concrete a DJ Oozlum. Vstupenky na akci budou v prodeji od pátku 10. března na serveru GoOut.

MBPFW, Prague Fashion Week
Zdroj: MBPFW

Unikátní prostory jsou během roku nepřístupné

Hlavním přehlídkovým a eventovým prostorem Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku FW23 bude od 15. do 20. dubna Chuchle Arena Praha – velká sázková hala, Radotínská 69, Praha 5. „Já sám jsem asi nejvíc nadšený z toho, že se s vámi můžeme podělit o vjem z tohoto brutalistního prostoru, který bývá většinu roku veřejnosti nepřístupný,“ říká Lukáš Loskot, CEO Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Informace o přehlídkách a akcích jsou aktuálně k dispozici na webových stránkách akce a dnešním dnem byl rovněž zahájen i prodej vstupenek na www.goout.net.

Domů
Sdílet
Diskuse