Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2023 18:52
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Megazápas Végh vs. Vémola 2 potvrzen! Oktagon oficiálně oznámil odvetu, na kterou fanoušci roky čekali

Megazápas Végh vs. Vémola 2 potvrzen! Oktagon oficiálně oznámil odvetu, na kterou fanoušci roky čekali
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ SPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Konec spekulací. Karlos Vémola se znovu pobije s Attilou Véghem.

Čekání je u konce! Bojová organizace OKTAGON MMA oficiálně potvrdila odvetu mezi Karlosem Vémolou (33:6) a Attilou Véghem (33:9). Bojovníci se spolu poprvé střetli na konci roku 2019 ve vyprodané O2 areně a po čtyřech letech dostane jejich příběh pokračování. 

V prvním vzájemném duelu odešel jako vítěz slovenský velikán Végh, který knock-outoval Vémolu po dvou minutách prvního kola.

Doporučeno
Bouřlivá atmosféra, tvrdé bitvy a evropská MMA elita. Toto byl turnaj OKTAGON 40, kde začaly boje o miliony korun Bouřlivá atmosféra, tvrdé bitvy a evropská MMA elita. Toto byl turnaj OKTAGON 40, kde začaly boje o miliony korun 5. března 2023 8:09

Přesný termín konání odvety zatím oznámeno nebylo, očekává se však, že k zápasu dojde na konci roku opět v pražské O2 areně. Od té doby se mluvilo o tom, zda a kdy se slavní zápasníci střetnou znovu. Organizace má datum oznámit brzy.

Vémola nedávno řekl, že pokud k odvetě dojde, chce, aby jeho soupeř byl v plné síle. Od jejich posledního zápasu totiž Végh v kleci nebojoval. „Jen sedí a přihlíží. Pokud začne něco dělat, může se mnou odvetu mít. Ale nechci přežitého Attilu,“ řekl český bijec.

Slovenský velikán nakonec na zápas kývl. „Karlíto má v životě jen jednu motivaci, a to jít se mnou. Ten zápas chci a vezmu ho,“ potvrdil bývalý šampion Bellatoru.

Doporučeno
MMAšina na knock-outy! Neporažený šampion likviduje všechny soupeře a posílá ostrý vzkaz před další bitvou MMAšina na knock-outy! Neporažený šampion likviduje všechny soupeře a posílá ostrý vzkaz před další bitvou 15. února 2023 6:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse