Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2023 10:07
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Playboy rozjede on-line alternativu k OnlyFans. Z „králíčků“ budou nyní tvůrkyně

Playboy rozjede on-line alternativu k OnlyFans. Z „králíčků“ budou nyní tvůrkyně
Zdroj: Michael Kovac/Getty Images for Playboy Enterprises
ZAJÍMAVOSTI ONLYFANS PLAYBOY
Uložit Uložené

Kultovní časopis opouští print a stává se plně digitálním médiem, které má konkurovat populárnímu OnlyFans. Z jeho „králíčků“ se stanou tvůrkyně, jejichž obsah si čtenář bude moci předplatit.

Z Playboye, printového časopisu, se stane digitální magazín a platforma pro tvůrce. Informoval o tom New York Post.

Časopis, který se přestal tisknout v roce 2020, by měl koncem letošního roku fungovat jako vstupní brána do platformy pro tvůrce, která bude konkurovat populární stránce OnlyFans. Značka Playboy svou platformu prodává jako „luxusní“, „bezpečnou“ a „exkluzivní“ alternativu konkurence.

Doporučeno
Inked Dory: Na Onlyfans modelky se lidé dívají skrz prsty, o sexu je třeba mluvit otevřeně (Rozhovor) Inked Dory: Na Onlyfans modelky se lidé dívají skrz prsty, o sexu je třeba mluvit otevřeně (Rozhovor) 11. března 2023 15:00

„Králíčci“ z titulních stran tištěných časopisů se ztratí v minulosti a nahradí je „tvůrci“, jejichž obsah si čtenáři budou moci předplácet právě skrze legendární časopis. Neznamená to však, že by měl lifestylový magazín přijít o svou ikonickou titulní stranu. První digitální titulku by měla obsadit modelka Amanda Cerny, která již jako tvůrkyně na beta verzi platformy Centerfold vydělala více než milion dolarů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Amanda 𝕮𝖊𝖗𝖓𝖞 (@amandacerny)

Centerfold byl spuštěn v prosinci roku 2021 jako místo pro „tvůrčí svobodu, umělecké vyjádření a sexuální pozitivitu“. Jeho ambasadorkou se stala rapperka Cardi B. Název Centerfold se však příliš neujal a Playboy později konstatoval, že platforma bude integrována pod jeho značku.

Playboy 21. století

„Naší platformou pro tvůrce Playboye je časopis Playboy pro 21. století,“ řekla ředitelka společnosti Rachel Webber. „Vkládáme tvorbu obsahu do rukou kreativní komunity a dáváme jí nástroje pro interakci s její fanouškovskou základnou včetně přímého zpeněžení,“ dodala.

Rozdíl mezi OnlyFans a Playboyem bude v jisté míře prestiže; zatímco účet na OnlyFans si může založit každý, na platformu Playboye se dostane jen tvůrce, jenž se sám přihlásí a jehož přihláška bude schválena redakcí. Nicméně nová platforma bude v jistých funkcích podobná – když si například jako uživatel*ka předplatíš obsah tvůrce, budeš mu moct poslat zprávu.

Domů
Sdílet
Diskuse