Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková TASR
18. března 2023 18:50
Čas čtení 0:34

Trump tvrdí, že ho v úterý zatknou. Měl vyplácet úplatky za mlčení ženám, se kterými měl údajně sex

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Trump tvrdí, že ho v úterý zatknou. Měl vyplácet úplatky za mlčení ženám, se kterými měl údajně sex
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Bývalý americký prezident Donald Trump očekává, že ho v úterý zatknou. Oznámil to v sobotu na své vlastní sociální síti Truth Social. Prokuratura ho prý plánuje obvinit z vyplácení úplatků za mlčení ženám, které tvrdí, že s Trumpem měly sex.

Trump zveřejnil příspěvek v sobotu brzy ráno a napsal, že z úřadu okresní prokuratury v newyorské čtvrti Manhattan ilegálně unikly informace, podle nichž bude bývalý prezident zatčen v úterý 21. března. Zároveň v příspěvku vyzval své podporovatele k protestům, pokud k jeho zatčení opravdu dojde. O události informuje TASR prostřednictvím agentury AP. 

17. března 2023 16:40 Čas čtení 0:20 Na Vladimira Putina je vydán zatykač, obvinil ho Mezinárodní trestní soud v Haagu Na Vladimira Putina je vydán zatykač, obvinil ho Mezinárodní trestní soud v Haagu

Policejní složky v New Yorku dělají bezpečnostní přípravy pro případ, že Trump bude obžalován

Kdyby byl Trump obviněn, šlo by o vůbec první trestní řízení vedené proti bývalému prezidentovi USA. Mělo by to také vážné důsledky na jeho případnou kandidaturu na post prezidenta v roce 2024, píše BBC

Trump je v současné době prověřován v případu několika žen, které tvrdí, že dostávaly úplatky za to, aby mlčely o pohlavním styku, který s bývalým prezidentem měly. Trump všechna nařčení odmítá a zatím není jasné, zda bude vůbec obviněn. Peníze měl ženám údajně vyplácet Trumpův právník.

Zpět
Sdílet
Diskuse