Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah článku vznikl ve spolupráci se společností Svoboda & Williams.
20. března 2023 v 8:00
Čas čtení 0:55
Richard Balog

FOTO: Elegantní městské bydlení se soukromým ateliérem, které najdeš jen pár kroků od Karlova mostu. Stojí 16 milionů

FOTO: Elegantní městské bydlení se soukromým ateliérem, které najdeš jen pár kroků od Karlova mostu. Stojí 16 milionů
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA
Uložit Uložené

Byt se nachází v nárožní budově, která byla postavena podle návrhů významného architekta mezi lety 1855 a 1863 na gotických základech. Zrekonstruována byla v roce 2006.

Portfolio realitní kanceláře Svoboda & Williams obsahuje spoustu atraktivních bytů či domů, avšak tentokrát jsme objevili výjimečné bydlení s vlastním ateliérem, které najdeš jen pár kroků od Karlova mostu.

Byt s otevřenou dispozicí má užitnou plochu 62 čtverečních metrů a nachází se v nárožní budově, která byla postavena podle návrhů významného architekta mezi lety 1855 a 1863 na gotických základech. Zrekonstruována byla v roce 2006. Samozřejmostí v rámci standardu je recepce a reprezentativní společné prostory.

Působivé místo se nachází ve starobylé uličce, v sousedství kulturního centra Pražská křižovatka a dalších historicky významných staveb, necelých 5 minut chůze od Karlova mostu nebo Staroměstského orloje. V rychlém dosahu je tramvajová zastávka i stanice metra.

Praha
Zdroj: Svoboda & Williams

Plochu ateliéru tvoří obytná místnost s jídelním, relaxačním, pracovním i spacím prostorem, koupelna s WC a zádveří. V jídelní zóně je také čajová kuchyňka. Ateliér má okna pouze do klidně upravené soukromé zahrady.

Podlahy v nemovitosti jsou dřevěné, prostor je klimatizovaný, koupelna je vybavena kvalitní sanitou, kuchyňská linka je z mosazi. Do prostoru, který dýchá historií staré Prahy, byly vkusně zakomponovány také moderní designérské prvky. Součástí ateliéru je i sklep v druhém podzemním podlaží.

 
Cena nemovitosti včetně ateliéru je 16,6 milionu korun, měsíční poplatky za služby jsou 9 741 korun. Vysoká cena odpovídá lokalitě (Praha 1 –⁠⁠⁠ Staré Město) i kvalitě rekonstrukce a vybavení celého studia.

Prohlédni si galerii fotografií a v případě zájmu o více detailních informací kontaktuj realitní kancelář.

PrahaPrahaPrahaPraha
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse