Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2023 16:56
Čas čtení 0:29
Veronika Dlesková

800 gólů! Lionel Messi vstřelil jubilejní branku a pomohl tak Argentině zvítězit nad Panamou

800 gólů! Lionel Messi vstřelil jubilejní branku a pomohl tak Argentině zvítězit nad Panamou
Zdroj: TASR/AP/AP Photo/Manu Fernandez
ZAHRANIČÍ ARGENTINA FOTBAL LIONEL MESSI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Argentinský fotbalista Lionel Messi v pátek vstřelil jubilejní 800. gól své kariéry. Pomohl tak Argentině k vítězství 2:0 nad Panamou v přípravném utkání. Je to první vítězství argentinských fotbalistů po loňském úspěchu na mistrovství světa v Kataru.

Argentinský fotbalista Lionel Messi si v pátek odškrtnul další pomyslnou metu ve své sportovní kariéře, když v přípravném zápase proti Panamě vstřelil 800. gól své kariéry. Stalo se tak v zápase proti Panamě, v prvním utkání argentinských fotbalistů po prosincovém vítězství na šampionátu v Kataru. 

Pětatřicetiletý Messi se stal druhým fotbalistou, kterému se to podařilo. Před ním to zvládl Cristiano Ronaldo. Messi vstřelil 672 gólů za 17 sezón během svého působení v FC Barcelona. V současném klubu Paris St-Germain úspěšně poslal do brány 29 míčů, píše BBC

Messi vstřelil 99 gólů během mezinárodních utkání. Ten stý by mohl přijít v úterý, kdy se Argentina na hřišti potká s Curacaem. Informuje o tom Daily Mail

Domů
Sdílet
Diskuse