Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. dubna 2023 10:15
Čas čtení 0:36
Kateřina Viková

Lofi girl z legendárního YouTube streamu má nového kamaráda

Lofi girl z legendárního YouTube streamu má nového kamaráda
Zdroj: YouTube/Lofi Girl
HUDBA HUDBA YOUTUBE
Uložit Uložené

Záhada zmizení Lofi girl vyřešena, šla se podívat za kamarádem, který ve svém pokoji naproti poslouchá synthwave.

Lofi girl dělá celé roky lidem společnost na kultovním streamu na YouTube, kde kreslená postavička pracuje u svého stolu ve společnosti své kočky za neustálého přísunu uklidňujících melodií.

Pokud jste to propásli, oblíbená Lofi girl tento týden ze streamu zmizela a opustila svých 12 milionů odběratelů. Tím vyvolala spekulace fanoušků v komentářích. Objevily se různé indicie, které naznačovaly, kam zmizela. Na kanále bylo zveřejněno video s názvem „Co se děje s modrým oknem?“, které se objevilo zpovzdálí. 

Teď už je jasné, na co se v modrém okně Lofi girl dívala. Byl to pokoj jejího nového kamaráda –⁠ Sythwave boye. Nová postava má fialovou čepici a sluchátka, píše na svém počítači a v pozadí na okenní římse dřímá jeho pejsek. 

Po odhalení nového streamu se oblíbená internetová postavička vrátila na místo ve svém pokoji, kde při světle lampičky pilně studuje. Spekulace příznivců o tom, co s Lofi girl bude dál, to však nezastavilo. 

Domů
Sdílet
Diskuse