Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2023 7:00
Čas čtení 10:03
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Česko-slovenské hvězdy a MMA zápasník stíhaný za zločin, který nespáchal. OKTAGON přináší další velkou show

Česko-slovenské hvězdy a MMA zápasník stíhaný za zločin, který nespáchal. OKTAGON přináší další velkou show
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT BOJOVÉ SPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Už tuto sobotu se v Bratislavě uskuteční turnaj OKTAGON 42 plný zajímavých zápasů.

Největší domácí bojová organizace OKTAGON MMA se po letech konečně vrací do Bratislavy, kde se můžeš těšit na velkolepou sportovní show. V té se představí nejen hvězdy české a slovenské scény, ale také řada zahraničních bojovníků, kteří jsou zárukou strhující podívané. Zlatým hřebem bude boj o prozatímního šampiona pérové váhy mezi mašinou na knock-outy Losenem Keitou a všestranným talentem Jakubem Tichotou.

Doporučeno
Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? 11. května 2022 7:00

Celkově se fanoušci a fanynky můžou těšit na dvanáct zápasů. Na všechny z nich jsme se v redakci podívali trochu blíže, a přinášíme ti tak naše predikce, jak by jednotlivé bitvy mohly dopadnout. Pojď se s námi podívat, co všechno tato akce nabídne, a do komentářů nám napiš své predikce!

Informace o turnaji OKTAGON 42
Kdy: 28. dubna 2023
Kde: Bratislava, Zimní stadion Ondreje Nepely, živě na Oktagon.tv
Hlavní hvězdy turnaje: Losene Keita, Jakub Tichota, Vlasto Čepo, Karol Ryšavý, Jeremy Kimball a další.

Zápas Holota vs. Etebar byl zrušen

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

James Lewis vs. Dominic Schober

Galavečer v rámci Free Prelims otevře duel dvou dobře rozjetých borců. Britského mistra (nejen) na submise Jamese Lewise prověří Rakušan Dominic Schober, pro kterého se bude jednat o premiéru v česko-slovenské organizaci. Vzhledem ke stylům a skóre obou borců očekáváme, že hned v prvním zápase večera uvidíme také první ukončení.

Dominic Schober minulý rok prolomil sérii proher a nasedl na novou vítěznou vlnu, na které bude chtít pokračovat. Na kontě má celkem 23 zápasů, ale z toho jen poslední 2 došly až do konce třetího kola. Ve všech ostatních bitvách soupeře buď ukončil, nebo sám padl. V počtu zápasů svého soupeře jasně překonává (Lewis jich má 12), a tak zkušenosti budou na jeho straně.

Doporučeno
Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky Šílené knock-outy i nový šampion! Turnaj Oktagon 56 přinesl divoké přestřelky i překvapivé výsledky 21. dubna 2024 7:47

Bývalý thajboxer James Lewis za sebou ovšem táhne šňůru tří výher v řadě a při svém debutu v OKTAGONU si hned v prvním kole poradil se šampionem show OKTAGON Challenge Selimem Topuzem, kterého utáhl na submisi (neck-crank). Lewis je nebezpečný v postoji i na zemi a drtivou většinu výher slavil už před limitem. Nebude proto žádným překvapením, pokud se mu to podaří i tentokrát.

Tip na vítěze: Lewis

james lewis
Zdroj: OKTAGON MMA

Jakub Dohnal vs. Callum Mullen

Zajímavé měření sil čeká fanoušky a fanynky v Bratislavě také v dalším zápase. Domácí oblíbenec Jakub Dohnal bere jednu výzvu za druhou (od loňského dubna půjde už o čtvrtý zápas) a tentokrát se v kleci potká s dosud neporaženým anglickým bojovníkem Callumem Mullenem, kterého na půdě česko-slovenské organizace uvidíme bojovat poprvé.

Dohnal se po svém loňském návratu do OKTAGONU blýsknul dvěma výhrami. Svými kvalitami na zemi je už známý (na submise ukončil čtyři soupeře), ale v boji s Davidem Moonem se prokázal také jako ohromně nebezpečný boxer, což v zápase se zrovna takto nebezpečným postojářem, jakým je Moon, asi čekal málokdo. O to větší uznání si však Dohnal tímto skalpem vysloužil. Na konci roku nicméně narazil na Ahmeda Villu, který mu sérii výher utnul.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 135627 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Domů
Sdílet
Diskuse