Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2023 10:56
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Foto: Takto by podle AI vypadali Simpsonovi, kdyby byli reální lidé. Fans seriálu to rozdělilo

Foto: Takto by podle AI vypadali Simpsonovi, kdyby byli reální lidé. Fans seriálu to rozdělilo
Zdroj: Midjourney
FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVI UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Zajímalo tě někdy, jak by ve skutečném světě vypadala Marge Simpsonová, Patty a Selma nebo Homer Simpson? Známe odpověď!

Umělá inteligence je všehoschopná. Viděli jsme, jak dokáže rozšířit covery českých rapových alb, jak by podle ní vypadaly postavy z Harryho Pottera jako kulturisté, ale třeba také to, jak podle AI vypadají „dokonalý muž a dokonalá žena“. Díky Midjourney a uživateli Redditu s přezdívkou Crows_HeadIC nyní víme i to, jak by vypadali Simpsonovi, kdyby žili v roce 2023.

Doporučeno
Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce 2. června 2023 15:00

Crows_HeadIC na Reddit uveřejnil příspěvek, který obsahuje na 20 obrázků postav ze seriálu Simpsonovi. Kromě hlavní rodinky mezi nimi nechybí ani další postavy, jako jsou Ned Flanders, pan Burns, Patty a Selma, Api, Smithers, ředitel Skinner, Vočko, Lenny nebo Carl. 

Doporučeno
Kvíz: Miluješ seriál Simpsonovi? Ověř si své znalosti Kvíz: Miluješ seriál Simpsonovi? Ověř si své znalosti 14. června 2023 8:30

Vlákno u veřejnosti vyvolalo rozporuplné reakce. Podle některých se obrázky velmi povedly, avšak podle jiných jsou děsivé, a dokonce i nepravdivé. Nejvíce kontroverze vyvolala Marge, která přišla o své vysoké modré vlasy a ramena má pokrytá tetováním. „Marge je jediná, která nefunguje. Všichni ostatní jsou skvělí,“ píší lidé na Redditu. „S Marge jsem hodně bojoval. Ale proč jí nedopřát moderní vzhled. Je sexy,“ přidávají se další.  

Anketa:
Jak hodnotíš postavy ze Simpsonových v reálném světě ty?
Je to pecka!
Nevím, Simpsonovi nesleduji.
Nejsou si moc podobní...
Je to pecka!
59 %
997 Hlasů
Nevím, Simpsonovi nesleduji.
7 %
123 Hlasů
Nejsou si moc podobní...
33 %
563 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse