Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. června 2023 12:09
Čas čtení 0:40
Anna Koucká

Martin Creep: Nápady mě budí ve tři ráno. Divišku jsem sbalil na plamínky v DMs (Videorozhovor)

REFRESHER INFLUENCEŘI YOUTUBE
Uložit Uložené

Youtuber a influencer Marin Hložek má na svých sítích stovky tisíc sledujících. V rozhovoru pro Refresher se rozpovídal o své tvorbě a kreativním procesu, ale také o vážnějších tématech, jako je šikana nebo jeho vztah.

„Jsem archetypální extrovert,“ říká o sobě Martin Hložek, který na sítích vystupuje jako Martin Creep. Na YouTube se pohybuje už přes deset let a přezdívku Creep si zvolil podle jedné z postav ze hry Minecraft.

Doporučeno
Veve ze Survivoru: Na oslavu narozenin mě vezla policie, Kobra 11 je moje guilty pleasure Veve ze Survivoru: Na oslavu narozenin mě vezla policie, Kobra 11 je moje guilty pleasure 25. června 2023 20:00


„Až později jsem si to přeložil a došlo mi, že to možná nebyla nejlepší volba,“ říká se smíchem. I když podle jeho slov je pro něj tvoření jako dýchání a nápady na videa ho někdy budí i ve tři ráno, během studia na gymnáziu dostával kvůli natáčení kritiku od učitelů.

„Pamatuju si, že mi říkali, abych se soustředil na školu a na videa se vykašlal. Jsem dost tvrdohlavý, takže k tomu nedošlo, ale pamatuju si na moment, kdy jsem jen vyšel ze školy a brečel jsem,“ říká. 


V rozhovoru ale mluvil i o tom, jaký má názor na reakční kanály, především pak na youtubera Vláďa Videos, kterého dříve považoval za svůj vzor. „Zklamal mě,“ říká. Dále pak mluvil o svých zážitcích z cest, ale i o tom, jak se seznámil se svou přítelkyní Diviškou.

Domů
Sdílet
Diskuse