Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Jak dosáhnout intenzivnějšího orgasmu a zabránit předčasné ejakulaci? Pomůže ti edging

Alfa samce teď možná napadne, zda z edgingu nebudou mít tzv. modré koule, tedy stav, při němž dojde k bolestivému překrvení varlat způsobenému prodlužováním sexuálního vzrušení bez ejakulace. Nemusíš mít obavy. Edging je bezpečný a je velmi nepravděpodobné, že by způsobil jakékoli zdravotní komplikace. Naopak. Tvému sexuálnímu životu může tato praktika jen pomoci.

Edgingu se ale vyhni, pokud…

Existují ale určité skupiny lidí, pro které edging není vhodný. Mezi ně patří například osoby žijící s anorgasmií, tedy se sexuální dysfunkcí spočívající v neschopnosti dosáhnout orgasmu. Anorgasmie povětšinou postihuje ženy, ale může se týkat i mužů. Takovým by pak mohlo oddalování orgasmu naopak uškodit. To samé pak platí pro osoby s penisem, které bojují s opožděnou ejakulací. To je stav, kdy k ejakulaci dochází nechtěně, a to až po delší době od stimulace.
 
Důvody obou výše zmíněných poruch mohou být psychické i fyzické. V takovém případě se raději obrať na svého lékaře*lékařku, který*á může posoudit tvoje příznaky, stanovit diagnózu a pomoci ti s řešením problému.
 
Edging nevede ani k retrográdní ejakulaci, tedy ke stavu, kdy by se sperma vrátilo zpět do tvého těla. Ejakulát se totiž v případě této techniky nevypudí do močového měchýře, ledvin ani jinam. Sperma nebo ejakulát se uvolní až ve chvíli, kdy vyvrcholíš.
 
Edging je prospěšná a bezpečná praktika a její začlenění do sexuálních aktivit může být jenom prospěšné. K jejímu praktikování navíc nepotřebuješ partnera*partnerku ani sexuální pomůcky a oddalování orgasmu můžeš trénovat i o samotě. Tak směle do toho.

Doporučeno
Škrcení jako nástroj kontroly i cesta k intenzivnějšímu orgasmu. Zjisti, jak tuto vzrušující sexuální praktiku dělat bezpečně Škrcení jako nástroj kontroly i cesta k intenzivnějšímu orgasmu. Zjisti, jak tuto vzrušující sexuální praktiku dělat bezpečně 11. dubna 2023 6:00
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 3 z 3
Zpět
Sdílet
Diskuse