Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. července 2023 16:14
Čas čtení 0:36
Adéla Ježková

VIDEO: Smolař týdne. Závodník F1 rozbil cizí trofej skoro za milion

VIDEO: Smolař týdne. Závodník F1 rozbil cizí trofej skoro za milion
Zdroj: Getty Images/Qian Jun/MB Media
SPORT FORMULE 1 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Automobilový závodník Lando Norris slavil trochu moc. Podařilo se mu totiž rozbít trofej svého soupeře Maxe Verstappena.

První Verstappen a druhý Norris se na stupínku vítězů setkali ještě se třetím Checem Pérezem. A jak je zvykem, jezdci odložili trofeje a slavili stříkajícím šampaňským. Tentokrát se závodníkům ale bujará oslava trochu vymstila.

Verstappenovi zbyly oči pro pláč – nebo spíš rozbitá trofej na kusy. Jezdec ale vzal vše s nadhledem a se smíchem, nic jiného mu ale asi nezbylo. Nutno ovšem dodat, že Norris se za zničení cennosti promptně omlouval. O incidentu informuje deník Marca

Doporučeno
Barbie vs. Oppenheimer: Který film vyhrál souboj o tržby v českých i světových kinech? Barbie vs. Oppenheimer: Který film vyhrál souboj o tržby v českých i světových kinech? 24. července 2023 15:05

Každou trofej, která se jezdcům předává, přitom ručně vyrábí jeden z nejuznávanějších a nejstarších domů v celé Evropě. Její hodnota se pohybuje kolem 40 tisíc eur, tedy v přepočtu zhruba 966 tisíc Kč, a výroba trvá přibližně 6 měsíců.

O nešťastné náhodě oba jezdci posléze vtipkovali. Podle serveru Sports Manor Verstappen například v žertu vzkázal šéfovi týmu McLaren, že mu za poškození trofeje pošle fakturu. 

Domů
Sdílet
Diskuse