Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti The streets Culture.
31. srpna 2023 10:00
Čas čtení 1:37
Sponzorovaný obsah

Miluješ streetwear, skate nebo graffiti? Zapiš si datum 23. září a doraz do metra na Vltavskou

Miluješ streetwear, skate nebo graffiti? Zapiš si datum 23. září a doraz do metra na Vltavskou
Zdroj: The Streets Culture
KULTURA SKATEBOARDING STREET CULTURE
Uložit Uložené

Zažij to nejlepší ze streetové kultury přímo v ulicích hlavního města.

Domácí i zahraniční streetwear, resellery, exkluzivní kolaborace, raffles a zajímavé talky s předními tvůrci. Zní ti to fajn? Tak doraz 23. září na unikátní streetovou akci The Streets Culture Prague. Představí se nejlepší čeští i slovenští skate a BMX riders, graffiti umělci, tanečníci, dunkeři, konopná komunita a prémiové gastro. Tohle všechno zažiješ v unikátním prostředí podchodů stanice metra Vltavská, která zevnitř i zvenčí poskytne eventu skvělý backdrop.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The Streets - Be Part Of It (@thestreets.eu)

nenech si ujít the streets culture

Premiéra proběhla v Bratislavě

Už premiérové vydání na Slovensku si právem zasloužilo pozornost Bratislavy, kde pouliční kultura ovládla celé poschodí obchoďáku Prior s téměř 2 000 návštěvníky. Na místě bylo více než 20 stánků s jídlem, módou, exkluzivními uměleckými spolupracemi, jako například The Streets x Viktor Frešo, Cotton Garments x Kubo Križo, nebo unikátními dropy od Kanto Starter a Footshop Bratislava. Nechyběly ani DJ sety, Slamdunk Contest, Game of Skate, tetovací stánek Inkfamous Gallery či barbershop.

„Po úspěšném prvním vydání v Bratislavě jsme si řekli dvě věci. Za prvé, s tímhle eventem musíme jít za hranice, a za druhé jsme přemýšleli, kam se dá posunout dál. Praha byla jasná volba a jsme velmi rádi, že se nám podařilo přinést pouliční kulturu právě na místo, kam patří – na ulice,“ říká Dušan, zakladatel The Streets a organizátor The Streets Culture.

The Streets Culture
Zdroj: The Streets Culture

Zajdi okouknout streetwear fashion a dát si drink

Z řad teniskových a streetwear obchodů se můžeš těšit na The Streets, Footshop, prémiový Sect!on, Flace, Vintage Therapy, Upthelimit a soldout store. Výběr doplní domácí tvůrci z Life is Porno, Skedda, Cotton Garments, Humr, Freak, Under Native, HoodHero, Ballin every season, erem a snapbacks.cz.

Konopní komunitu zastoupí Dr. Weed. Míchané drinky zajistí Havana, pivo Corona a jídlo dame langoš. O energii se postará Semtex.

Prostor samozřejmě dostanou i pouliční sporty jako streetball, skate a BMX. Bude se soutěžit o zajímavé prize money a rafflovat. Na celý den je zkrátka připravený bohatý program. Kromě panelových diskuzí s tvůrcemi a osobnostmi české a slovenské scény se můžeš těšit na sety Homer821, Hugo Hypertrain, Forgen nebo DJ Tanaka. Pro více informací sleduj Instagram The Streets Culture Prague.

Na otázku, jestli se může do projektu ještě někdo zapojit, zakladatel Dušan odpovídá: „Ano, line-up partnerů a prezentovaných značek na The Streets Culture ještě není uzavřený. Ale být vámi, tak bych pospíchal – už dnes může být pozdě. Tento spot sám o sobě vypadá víc než zajímavě a jsme velmi zvědaví, jak to bude vypadat, když se tam odprezentují ty nejlepší pouliční projekty z Česka a Slovenska.“

Domů
Sdílet
Diskuse