Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2023 16:00
Čas čtení 1:54
Radim Šlechta

Co si pustit o víkendu: Ryan Gosling a Johnny Depp tě dostanou za hranice zákona

Co si pustit o víkendu: Ryan Gosling a Johnny Depp tě dostanou za hranice zákona
Zdroj: Silverwood films
FILMY A SERIÁLY CO SI PUSTIT O VÍKENDU KVIFF.TV SKYSHOWTIME
Uložit Uložené

Bouřky zasáhnou o víkendu Česko v plné síle. Tak se utíkej schovat k televizi, šup!

Máš před sebou předposlední prázdninový víkend a zrovna má pršet, to je pech. Pokud se nechystáš proplétat se mezi „kapkama“, nachystali jsme ti program na filmový víkend i s antitipem na konci, kterému se můžeš s klidem vyhnout. Nenech si ale rozhodně ujít Ryana Goslinga a Johnnyho Deppa, kteří tě nenechají ani na chvíli vydechnout.

Doporučeno
Ukousnutých penisů není nikdy dost. Vocasy na tripu si užiješ s kamarády v kině i doma s bongem Ukousnutých penisů není nikdy dost. Vocasy na tripu si užiješ s kamarády v kině i doma s bongem 19. srpna 2023 12:00

Triggeruje tě zobrazení užívání drog nebo nemáš chuť na napínavé drama? Mrkni na naše přechozí články, a pokud si nechceš nechat ujít pravidelné tipy na domácí kino, zapni si upozornění pro rubriku Co si pustit o víkendu. Každý pátek pro tebe vybíráme novinky i klasiky na streamovacích platformách.

Strach a hnus v Las Vegas

Tahle kultovní retro klasika ti nemůže o bouřlivém víkendu chybět. Kam jinam si zajet než do pouště, když je venku hnusně. O to spíš, když tvými průvodci budou hvězdy jako Johnny Depp, Benicio Del Toro, Christina Ricci nebo Cameron Diaz.

Strach a hnus, Johnny Depp
Zdroj: Universal Pictures


Strach a hnus v Las Vegas
je adaptací knihy Huntera Stockona Thompsona, ve které se jako novinář snaží najít jakési naplnění amerického snu. A na jeho cestě není nouze o drogy, psychotropní zážitky a naprosto absurdní situace, kterým se budeš smát ještě dlouho po zhlédnutí.

Doporučeno
Fotografka zachytila natáčení porna z „krásnějšího úhlu pohledu“, který běžně neuvidíš Fotografka zachytila natáčení porna z „krásnějšího úhlu pohledu“, který běžně neuvidíš 22. srpna 2023 11:00

Kromě toho ale film skvěle líčí období 60. let a všechny kulturní a společenské změny, které s sebou tahle doba nesla. Snímek si můžeš pustit na Sky Showtime a nechat se unést velmi chytrým a kritickým road movie s velkou dávkou nadsázky. Pokud se považuješ za filmového znalce či znalkyni, snímek legendárního (i kontroverzního) režiséra Terryho Gilliama je prostě must see.


Za borovicovým hájem

Ryan Gosling je po své roli v Barbie snad nejskloňovanějším hercem na sociálních sítích, možná jen s výjimkou Cilliana Murphyho. Za borovicovým hájem ti talentovaného herce představí v trochu jiné roli, než na kterou jsi od Ryana zvyklý*á.

Doporučeno
Proč všichni milujeme Cilliana Murphyho? Proč všichni milujeme Cilliana Murphyho? 1. srpna 2023 15:15
Ryan Gosling, za borovicovým hájem
Zdroj: Silverwood Films


Ryan se v roli Lukea živí jako kaskadér na motorce. Jeho milenka ale tajně porodila syna a motorkář se rozhodne, že svou utajenou rodinu najde a bude tátou na plný úvazek. Aby ale mohl zabezpečit rodinnou pohodu, musí kariéru kaskadéra vyměnit za dráhu bankovního lupiče. Za borovicovým hájem je skvěle gradující a napínavý film, který tě chytne hned od začátku. Najdeš ho na platformě Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech KVIFF.TV.

Pokud miluješ Star Wars franšízu a zaujal tě Mandalorian, nenech si na Disney+ ujít nové díly seriálu Ahsoka od stejného tvůrčího týmu. Na Netflixu se nyní můžeš podívat na šestidílné krimi Painkiller. Přiblíží ti, jak vznikla opioidová krize v USA.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Pravda o tom, kdo byl první na Měsíci. Koukej, než to smažou Co si pustit o víkendu: Pravda o tom, kdo byl první na Měsíci. Koukej, než to smažou 18. srpna 2023 16:00

Pro vlastní bezpečí si ale raději nech zajít chuť na nového Flashe, kterého najdeš na HBO Max. Ezra Miller tě sice pobaví ve své povedené dvojroli, ale počítej s tím, že z ošklivého CGI se budeš vzpamatovávat ještě hodně dlouho, a jestli tě při spánkové paralýze nebude strašit animovaný Nicolas Cage s dlouhými vlasy a v supermanských elasťácích, je tvoje duševní zdraví neotřesitelné. Celou recenzi snímku Flash najdeš tady.

Domů
Sdílet
Diskuse