Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2023 17:00
Čas čtení 1:59
Adéla Švehlíková

Módní grill: Zroastili jsme outfity na MTV VMAs. Zůstaly po nich vohlodaný kosti

Módní grill: Zroastili jsme outfity na MTV VMAs. Zůstaly po nich vohlodaný kosti
Zdroj: Getty Images/Demi Lovato, Anitta, Selena Gomez, Saweetie
MÓDA FASHION TIPY HUDBA MÓDA OUTFIT CHECK OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Na internetu se to hemží módní policií zatýkající na hudebních cenách MTV VMAs. My samozřejmě máme na looky celebrit svůj vlastní pohled. Spoiler: Článek je plný unpopular opinions.

V noci z úterý na středu proběhl 40. ročník předávání hudebních cen MTV Video Music Awards. Tentokrát se událost odehrála v Prudential Center v Newarku a ve své moderátorské režii ji měla rapperka Nicki Minaj.

Červený (nebo spíš růžový) koberec MTV VMAs je každoročně specifický svými crazy kreacemi. Hosté se nemusí striktně držet žádného dress codu a mohou upustit uzdu své fantazii. Nicméně bilance úspěchu je tak 50 na 50. Svou pozornost jsme tentokrát zaměřili na tu méně úspěšnou polovinu a vypíchli jsme, kdo se svým lookem bohužel nezabodoval. 

Doja Cat.
Doja Cat. Zdroj: Getty Images/Doja Cat


MTV VMAs jsou sice formální událostí, ale již několik let si s tímto označením nikdo neláme hlavu. Ať už se jedná o Madonnin polibek s Britney Spears, masové šaty Lady Gagy, nebo sexuální tanec Miley Cyrus s Robinem Thickem, VMAs se dokážou postarat o pořádnou kontroverzi. A jak se říká, špatná reklama je také reklama. To stejné platí i pro outfity zúčastněných, které v hodně případech končí nevkusem nebo jsou jednoduše nelichotivé. 

Madonna a Britney Spears.
Madonna a Britney Spears. Zdroj: Getty Images/Madonna a Britney Spears


Jak už tak bývá zvykem, i v rámci letošního ročníku se strhla lavina módní policie, která zaplavila sociální sítě. Mnoho uživatelstva TikToku tak hodnotilo outfity celebrit a na základě našeho researche panoval poměrně jednotný POV. S některými věcmi si však dovolíme nesouhlasit.

Doporučeno
Chceš vonět jako hřejivé objetí? Máme pro tebe tipy na nejlepší podzimní parfémy
Chceš vonět jako hřejivé objetí? Máme pro tebe tipy na nejlepší podzimní parfémy 11. září 2023 13:00

Selena Gomez

Seleniny šarlatové šaty z dílny Oscara de la Renty sklízejí na internetu samou chválu. Slavná zpěvačka a herečka vyměnila stylistu a spousta lidí si nemůže její nové módní počiny vynachválit. Asi jsme výjimka, která potvrzuje pravidlo, ale tyto ručně šité korálkové šaty nám připomínají pendrek. Konkrétně tedy jejich třásňové květinové úponky. Nestojíme ani za názorem, že by lichotily Selenině postavě. Celkově dávají babičkovský vibe a nejsou ničím, z čeho bychom šli do kolen. 

Selena Gomez.
Selena Gomez. Zdroj: Getty Images/Selena Gomez

Demi Lovato 

U Demi Lovato chápeme, že záměrem bylo vytvoření engy looku, který je velmi aktuálním trendem u širokého spektra lidí. Oversized náramenice kabátu značky Buerlangma však připomínají spíš kubistickou sochu než atraktivní siluetu oděvu. V některých případech je méně více a toto je názorná ukázka toho, že předimenzované střihy nemusí vždy fungovat tak, jak by měly. 

Demi Lovato.
Demi Lovato. Zdroj: Getty Images/Demi Lovato

Olivia Rodrigo 

Na základě písní od Olivie Rodrigo bychom řekli, že je to rebelka, která se nebojí odvázat a porušovat pravidla. Pak však vidíme její red carpet looky a celá tato vize je pryč. Na šatech Ludovic de Saint Sernin není vlastně nic špatného, je to sázka na jistotu, co náš však nudí, je styling. Je škoda, že téměř pokaždé volí Olivia ten stejný účes, kterým jsou rozpuštěné rovné vlasy. Chtělo by to příště trochu dramatu. 

Olivia Rodrigo.
Olivia Rodrigo. Zdroj: Getty Images/Olivia Rodrigo

Anitta

Znáš smažené bramborové spirály, které se prodávají na pouti? Přesně takto vypadají náušnice od zpěvačky Anitty. Záměr byl pravděpodobně podstatně jiný, ale v nás tento maximalistický šperk vzbuzuje zmiňovaný přepálený pokrm. Je to škoda, jelikož šaty od Schiaparelli jsou opravdu krásným kouskem. 

Anitta.
Anitta. Zdroj: Getty Images/Anitta

Saweetie 

Kosti a flitry, vypadá to přesně tak lacině, jako to i zní. Hostitelka preshow was giving pravěk, ale v infantilním pojetí. Jak už jsme zmiňovali, VMAs jsou určeny k tomu, aby hosté a hostky experimentovali, některým však chybí špetka soudnosti a estetického cítění.

Saweetie.
Saweetie. Zdroj: Getty Images/Saweetie
Domů
Sdílet
Diskuse