Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
12. října 2023 v 13:00
Čas čtení 3:46
Richard Balog

10 outfitů Češek a Slovenek ze září: Podívej se na sexy podzimní kombinace i poslední fity léta

10 outfitů Češek a Slovenek ze září: Podívej se na sexy podzimní kombinace i poslední fity léta
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

Jsme nadšeni, jakým směrem se ubírá ženská móda v našem prostředí. Najdi inspiraci v těchto deseti skvělých outfitech.

Letošní září nám nabídlo, až na pár výjimek, mimořádně teplé a slunečné počasí. Díky tomu jsme v ulicích našich dvou zemí zpozorovali množství lidí ve vysloveně letních outfitech, ale nechyběly ani siluety plné zajímavého vrstvení či hraní si s texturami.

Toto je 10 outfitů, které nás zaujaly nejvíce. Jednotlivé kombinace jsou sebevědomé, sexy, ale také sofistikované s nádechem retra. Dominantní jsou především hřejivé svrchní díly, kožená obuv a luxusní doplňky.

Získá si tvé srdce Alexandra Sedláčková v noblesním outfitu s puncem aristokracie i Paříže padesátých let nebo Andy Csinger a její představa o stylovém městském outfitu, který je jako stvořený do přechodného podzimního období?

Doporučeno
Tyto české modelky na to stále mají! Eva Herzigová a Pavlína Pořízková jsou na obálce Vanity Fair Tyto české modelky na to stále mají! Eva Herzigová a Pavlína Pořízková jsou na obálce Vanity Fair 27. září 2023 v 16:00
Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová    @karolinamalisova

Skoro celé září nabídlo opravdu příjemné počasí a tomu odpovídaly i outfity v ulicích. Jako první nás o tom přesvědčila jedna z nejsledovanějších módních influencerek v České republice Karolína Mališová, která si vychutnávala Prahu v outfitu jako vystřiženém z podzimního moodboardu v módním magazínu.

Plavovláska si oblékla úpletovou soupravu svetru a sukně s volány ve světlém provedení od značky Mohito. Jako doplňky zvolila tmavě hnědé kozačky s délkou pod kolena z dílen H&M, populární model kabelky Louis Vuitton Pochette Métis za 50 000 korun a sluneční brýle Ray-Ban.

Klára Pokorná
Zdroj: Rozálie Růžičková, Instagram/@klara_yoga

Klára Pokorná    @klara_yoga 

Premiéru jako lusk má v seznamu nejlepších outfitů z českých a slovenských ulic zakladatelka studia Yoga Gang Klára Pokorná, která ukázala vytříbený vkus na pražském týdnu módy. Na fotografii výše má oblečenou klasickou džínovou bundu s metalickým zdobením od značky Zadig & Voltaire, asymetrický vrchní díl na ramínku a maxisukni s vysokým rozparkem.

Zaujal nás také výběr doplňků – sluneční brýle s vintage nádechem z dílen módního domu Bottega Veneta, hranaté zlaté náušnice i nepřehlédnutelná modrá kožená kabelka Balenciaga. Všechno spolu funguje ukázkově a takových outfitů bychom rádi viděli víc, a to nejen během módních událostí.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Zpět
Sdílet
Diskuse