Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tohle je 15 párů podzimních bot, které letos uvidíš všude. Inspiruj se kousky do 4500 korun

Arket 

Kozačky od značky Arket jsou inspirovány motorkářskou tematikou, vyrobeny jsou z hladké kůže. Jedná se o kotníkové kozačky, které jsou bez zipu. Minimalistický design kozaček doplňuje jemná přezka, gumová podrážka a zaoblená špička. Tímto kouskem určitě nic nezkazíš, ve slevě je teď seženeš za 137 eur, tedy zhruba 3400 korun.

arket, móda, topánky, jesenná módaarket, móda, topánky, jesenná módaarket, móda, topánky, jesenná módaarket, móda, topánky, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)

Vagabond Shoemakers

Boty ve stylu „chelsea“ mají charakteristický design bez šněrování. Pocházejí z kolekce značky Vagabond Shoemakers. Model kombinuje přírodní kůži a textilní látku. Špičatý design z nich činí ideální kousek i pro elegantnější příležitosti. Skvěle vypadají s kalhotami, ale i se šaty, stojí přibližně 3400 korun.

topánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)

Tommy Jeans

Jezdecké kozačky mohou být všestranným a stylovým doplňkem tvého každodenního outfitu. Jedná se o elegantnější verzi biker kozaček, zajímavý kontrast přidávají k šatům či sukni. Pokud preferuješ sofistikovaný look, je to ten správný kousek. Boty po kolena jsou od značky Tommy Jeans, stojí 3450 korun.

topánky, móda, jesenná módatopánky, móda, jesenná módatopánky, móda, jesenná módamóda, topánky, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)

H&M

Kromě klasických kovbojských bot na molech známých značek zabodovala také vysoká obuv se spoustou přezek. Dokonalý design najdeš také v nejnovější kolekci značky Miu Miu (50 000 Kč) či Acne Studios (28 500 korun), ale nic nezkazíš ani levnější alternativou od značky H&M. Hranatá kožená obuv stojí 4499 korun.

topánky, dámska móda, jesenná módatopánky, dámska móda, jesenná módatopánky, dámska móda, jesenná módatopánky, dámska móda, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse