Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. října 2023 9:59
Čas čtení 1:44
Ilona Hobzová

Britney Spears odhalila smutné tajemství. Slavný expřítel ji donutil k potratu

Britney Spears odhalila smutné tajemství. Slavný expřítel ji donutil k potratu
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Britney Spears chodila s Justinem Timberlakem od roku 1999, vztah trval tři roky.

Magazín People zveřejnil první úryvky z očekávaných memoárů Britney Spears, které se na pultech knihkupectví objeví 24. října. Zpěvačka v knize otevírá několik bolestných témat. Kromě dopadů kontroverzní dohody o opatrovnictví, kterému byla podrobena dlouhých třináct let, se svěřila také s dalším traumatizujícím zážitkem. Tím byl potrat, ke kterému ji měl donutit její tehdejší přítel Justin Timberlake.

„Jedna z nejmučivějších věcí, které jsem zažila.“

Spears chodila s kolegou z umělecké branže mezi lety 1999 až 2002, v začátcích vztahu jí bylo osmnáct. Z těhotenství měla prý radost. „Bylo to překvapení, ale nebyla to tragédie. Justina jsem moc milovala a věděla jsem, že s ním chci mít rodinu. Jen to přišlo mnohem dřív, než jsem předpokládala,“ přiznává zpěvačka ve svých pamětech s názvem Žena ve mně.

Nevím, jestli to bylo správné rozhodnutí. Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych na potrat nešla. Ale Justin si byl jistý, že otcem být nechce.

Justin Timberlake ale její nadšení nesdílel. „Rozhodně nebyl šťastný. Říkal, že jsme příliš mladí na to, abychom byli rodiči. Že nejsme připraveni.“ Zpěvačka tak nakonec podstoupila umělé přerušení těhotenství. „Nevím, jestli to bylo správné rozhodnutí. Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych to neudělala. Ale Justin si byl jistý, že otcem být nechce,“ dodává zpěvačka s tím, že potrat byl jednou z nejmučivějších věcí, které kdy v životě zažila.

Doporučeno
Tři roky jsem nepila alkohol. Kvůli tomu, co se stalo Tři roky jsem nepila alkohol. Kvůli tomu, co se stalo 13. října 2023 11:00

V roce 2002 se Spears a Timberlake rozešli. Zpěvačka začala o dva roky později chodit s tanečníkem Kevinem Federlinem. V roce 2005 se jim narodil syn Sean Preston, o rok později přišel na svět druhý syn Jayden James. Fanoušci a fanynky na sociálních sítích se nyní vyjadřují k písni Everytime, kterou Spears vydala v roce 2002. Podle nich je věnována právě nenarozenému dítěti, které popová princezna čekala s Timberlakem. Sám zpěvák na žádosti médií o reakci dosud nereagoval.

V dalším úryvku z knihy Britney Spears otevírá téma opatrovnictví, kterému byla vystavena v letech 2008 až 2021. Soud v Los Angeles opatrovnictví týkající se majetku i soukromých záležitostí zrušil v listopadu 2021. Kontrolu nad zpěvaččiným majetkem i soukromím měl její otec. „Uplynulo třináct let a já se cítila jako stín sebe sama. Když si teď vzpomenu, že můj otec a jeho společníci měli tak dlouho kontrolu nad mým tělem a mými penězi, je mi z toho zle,“ píše otevřeně.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš filmové a seriálové tchyně a tchány? KVÍZ: Jak dobře znáš filmové a seriálové tchyně a tchány? 18. října 2023 8:30

Otec zpěvačky Jamie Spears se k obvinění také dosud nevyjádřil. Už dříve ale dohodu o opatrovnictví obhajoval. Je toho názoru, že bez ní by jeho dcera už možná vůbec nebyla naživu a že opatrovnictví bylo skvělým nástrojem pro ochranu jejích dvou synů. „Bez té dohody by je pravděpodobně nikdy nedostala zpátky do péče,“ nechal se slyšet Jamie Spears.

Domů
Sdílet
Diskuse