Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2021 8:29
Čas čtení 0:53
Viktor Kniš

VIDEO: Britney Spears je oficiálně volná, soud po téměř 14 letech ukončil opatrovnictví

VIDEO: Britney Spears je oficiálně volná, soud po téměř 14 letech ukončil opatrovnictví
Zdroj: Wikimedia/hnkkk/volně k užití
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS
Uložit Uložené

Pro zpěvačku a její skalní fanoušky jde o velký den. Před soudní síní ji vítali ve velkém stylu.

Britney Spears se po téměř 14 letech dočkala. Soud v Los Angeles ukončil opatrovnictví týkající se majetku i soukromých záležitostí americké popové hvězdy, informuje BBC. Dlouhodobě měl kontrolu nad 60milionovým majetkem její otec. Ten se zrušením opatrovnictví nesouhlasil a během soudního procesu tvrdil, že „neexistuje adekvátní důvod“ k jeho ukončení.

Zpěvačka zveřejnila na Instagramu video, jak stovky fanoušků čekaly před soudní síní a radostnou zprávu slavily křikem a potleskem i přesto, že sama Britney se finálního rozhodnutí nezúčastnila.

Doporučeno
Jan Bendig: Z Anglie jsem se do Česka vracet nechtěl. Na základce jsem kvůli rasismu hodně trpěl (Rozhovor) Jan Bendig: Z Anglie jsem se do Česka vracet nechtěl. Na základce jsem kvůli rasismu hodně trpěl (Rozhovor) 13. listopadu 2021 7:00

Slyšení trvalo jen půl hodiny, protože v této fázi soudního procesu již žádná ze zúčastněných stran neprezentovala své námitky. „Opatrovnictví nad osobou a majetkem Britney Spears je tímto ukončeno,“ prohlásila soudkyně.

Nad autorkou mnoha velkých hitů převzal začátkem roku 2008 opatrovnictví její otec pro údajné psychické problémy. Britney svého otce obvinila, že kontroluje vše, co říká a dělá, nutí ji brát léky, vystupovat proti její vůli a nedovolí jí vdát se za přítele a mít s ním dítě. Podle jejích slov u soudu ji rodina zneužívala, nutila ji pracovat a znemožňovala jí žít normální život. Na základě toho vznikl na Netflixu i nový dokument Britney vs. Spears.

Domů
Sdílet
Diskuse