Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. října 2023 17:42
Čas čtení 1:00
Lucie Kotvalová

Heidi Klum chce opět šokovat. Na Halloween plánuje šílený kostým, který bude epický

Heidi Klum chce opět šokovat. Na Halloween plánuje šílený kostým, který bude epický
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
OSOBNOSTI HALLOWEEN
Uložit Uložené

Heidi Klum, osmačtyřicetiletá supermodelka, herečka a porotkyně soutěže Amerika má talent, miluje Halloween – a každý rok proto pořádá obrovskou VIP party s kostýmy.

Právě sama modelka každoročně překvapuje propracovanými a děsivými přestrojeními. Často se převléká za nejrůznější monstra a například její loňský kostým se stal virálním. Převlékla se totiž za obrovského tlustého červa.

Heidi Klum.
Heidi Klum. Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Letos, jak uvedla pro médium ET, chce sama sebe opět překonat. Předem sice nechce odhalovat žádné detaily, ale s pár indiciemi se přece jenom svěřila.

„Vlastně jsem si teď udělala výlet, pět hodin jsem letěla někam – a nechci ani říkat kam, protože nechci prozradit žádnou nápovědu, ale musela jsem letět pět hodin na to záhadné místo –⁠ a pět hodin zpátky, abych se trochu podívala, jak se věci mají,“ řekla. Následně dodala, že se „věci mají velmi dobře“. „Díky bohu!“ oddychla si.

Malou nápovědu ohledně podoby kostýmu ovšem přece jenom dala: „Bude to velmi barevné a super velké.“ Jak doplnila, představuje si, že to „bude epické“.

Jednou a dost

Plánování jejích kostýmů prý trvá dlouho. Často navíc využívá protézy, takže je náročné kostým vyzkoušet a otestovat dopředu. Protetické věci jsou totiž dle jejích slov drahé, a proto je možné je nasadit pouze jednou. Znovu pak už použít nejdou. I přesto si ovšem všechny své kostýmy nechává a nevyhodila ani jeden z nich.

Doporučeno
Nejtajemnější místo Česka: Přežili jsme halloweenskou půlnoc na Stránské skále. Dříve se tu schovával brněnský drak Nejtajemnější místo Česka: Přežili jsme halloweenskou půlnoc na Stránské skále. Dříve se tu schovával brněnský drak 31. října 2023 15:00

Kromě loňského červa překvapila například jako princezna Fiona ze Shreka, děsivé neurčitelné zombie monstrum (někteří říkají, že se mělo jednat o mimozemšťana) nebo příšera z videoklipu Thriller od Michaela Jacksona.

A jak pozná, že byl její kostým úspěšný? Prý v momentě, kdy o něm lidé a média mluví, dělají GIFy, když se mu smějí. Tak uvidíme, zda se její přání splní i letos.

Domů
Sdílet
Diskuse