Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2023 13:00
Čas čtení 4:59
Richard Balog

Vybrali jsme 10 nejlepších tašek a batohů pro náročné muže. Tvé outfity posunou na novou úroveň

Vybrali jsme 10 nejlepších tašek a batohů pro náročné muže. Tvé outfity posunou na novou úroveň
MÓDA
Uložit Uložené

Doplňky jsou stejně důležité jako oblečení a obuv. Pořiď si tašku nebo batoh, se kterými procestuješ celý svět a stále budou vypadat fresh.

Oblíbená taška musí splňovat několik důležitých podmínek včetně zajímavého designu, dostatku úložného prostoru a odolnosti vůči počasí i nárazům. Nejlepší modely jsou vyrobeny z kůže, ale kvalitní alternativou jsou také provedení ze syntetických tkanin, které poskytují maximální ochranu a bonusem je, že jsou ve většině případů levnější (což neplatí o modelech z dílen módních domů).

Nová sezona přináší naprosto skvělé modely od značek jako Bottega Veneta, Loewe, Visvim či Marni. Toto jsou nejlepší provedení klasických batohů, menších tašek přes rameno i velkých cestovních tašek s pevnou rukojetí a koženými popruhy pro muže, kteří mají rádi jedinečný design a vyhledávají prémiovou kvalitu materiálů i zpracování. Úměrné těmto faktorům jsou také ceny. Vyber si svého favorita.

Doporučeno
Dlouhé vlasy, buzz cut i pompadour. Toto je 11 vůbec nejlepších účesů Davida Beckhama Dlouhé vlasy, buzz cut i pompadour. Toto je 11 vůbec nejlepších účesů Davida Beckhama 12. října 2023 15:00
Marni
Zdroj: Marni

Marni Shell Tote Bag  –  370 € 

Italský módní dům Marni je známý zejména díky luxusním mohérovým svetrům a kardiganům s proužky, které nosí celebrity včetně Travise Scotta či Harryho Stylese, ale ve svém produktovém portfoliu ukrývá i řadu zajímavých modelů tašek.

Stejně jako v případě mohérových vrstev je i tato velká taška zahalena do charakteristického barevného bloku, který působí velmi efektně na pozadí čistých, minimalistických linií. Je vyrobena z odolného materiálu, který je laminován pro dosažení vysokého lesku, má velmi atraktivní strukturovaný hranatý tvar a kontrastní kožené rukojeti. Nechybí ani zavěšené označení s logem společnosti Marni. Univerzální taška je dostupná přes MR PORTER za zhruba 9 000 Kč. Z našeho pohledu jde o férovou nabídku, jdeš do toho?

Jacquemus
Zdroj: Jacquemus

Jacquemus Le Cuerda Vertical Bag  –  490 €

Jen málo nových značek způsobilo takové šílenství jako právě Jacquemus. Dílo návrháře jménem Simon Porte Jacquemus je na trhu teprve od roku 2015, ale zná ho každý, kdo alespoň příležitostně sleduje dění v módním průmyslu.

Mezi nejvyhledávanější produkty patří malé ženské kabelky, jako například Le Bambino, Le Chiquito nebo Le Soli, pozornost si nicméně zaslouží i mužský model s názvem Le Cuerda, který je jako stvořený pro odložení důležitých předmětů (mobil, peněženka, klíče a podobně).

Malá taška přes rameno Jacquemus Le Cuerda je vyrobena z kombinace kůže v hnědém provedení (tělo) a látky ve světlé barvě (popruh), přičemž logo značky je umístěno v dolním rohu. Kousek je v prodeji za zhruba 12 tisíc korun v online obchodě.

Visvim
Zdroj: MR PORTER

Visvim Cordura® Backpack  –  810 €

Ještě jsi neslyšel*a o značce Visvim? Nejlepší čas tuto chybu napravit. Jedná se o jeden z nejlepších japonských brandů, který založil návrhář Hiroki Nakamura v roce 2000. Visvim nabízí produkty v řemeslném zpracování z pečlivě vybraných materiálů a jinak tomu není ani v případě doplňků.

Dokonalým příkladem je tento černý batoh, který se pyšní odolnou armádní konstrukcí z nylonu Cordura® a mimořádně funkčním designem. Provedení je vysoce odolné vůči roztržení či propíchnutí, má ergonomicky tvarovaný zadní panel a několik praktických kapes. Do hlavní přihrádky se ti vejde oblečení, náhradní obuv i kosmetická taška, zatímco do ochranné části na zip se vejde notebook o úhlopříčce 15''. Cena přes MR PORTER je necelých 20 tisíc korun. K dispozici je také zelená verze za stejnou cenu.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse