Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. října 2023 15:00
Čas čtení 3:51
Richard Balog

Dlouhé vlasy, buzz cut i pompadour. Toto je 11 vůbec nejlepších účesů Davida Beckhama

Dlouhé vlasy, buzz cut i pompadour. Toto je 11 vůbec nejlepších účesů Davida Beckhama
MÓDA MÓDA STYLING VLASŮ
Uložit Uložené

Níže jsme připravili seznam dosud nejpozoruhodnějších vlasových úprav v podání globální sportovní superstar.

Je David Beckham nejklasičtější fešák, jaký kdy žil? Ano, určitě, a není to díky jeho svalům ani tetování, které mají i mnozí jiní muži. Je to díky účesům, které se vyvíjejí tak rychle, že je nikdo jiný nedokáže napodobit –⁠ i když jsme se o to pokoušeli skoro všichni. Cristiano Ronaldo má jen jeden účes, ale Beckham by mohl mít vlastní katalogy.

Přestože je náročně sledovat všechny změny, vybrali jsme 11 nejpozoruhodnějších vlasových úprav v podání bývalého fotbalisty a v současnosti majitele týmu Inter Miami CF, ve kterých možná najdeš inspiraci.

P. S. Podívej se na dokumentární sérii BECKHAM na Netflixu, která mapuje kariéru i soukromý život jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů v historii.

Doporučeno
Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit Oblečení od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplňky Diesel i tenisky od Rihanny. Toto jsou top módní novinky, které si můžeš koupit 25. září 2023 18:00
David Beckham
Zdroj: Shaun Botterill/Allsport/Getty Images

V současnosti 48letý Beckham byl od začátku své fotbalové kariéry magnetem na ženy a reklamní hvězdou, přičemž trendy v účesech určoval již v roce 1998. Jeden z prvních výrazných střihů, které předvedl, je kombinací typického blond melíru s delším vrchem učesaným do obou bočních stran.

Požádej svého kadeřníka či holiče, aby ti ostříhal všechno ostatní, když budou tvé vlasy nahoře dostatečně dlouhé. Jako ukázku si přines tuto fotografii. Potom ti stačí jen kvalitní pomáda a trocha šikovnosti s hřebenem.

David Beckham
Zdroj: Laurence Griffiths/ALLSPORT

Bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace vsadil na účes s názvem mohawk hned několikrát během své kariéry, poprvé na začátku tisíciletí. Pokaždé zvolil jinou úpravu, přičemž verzi s vyholenými boky a poměrně krátkým vrchem jsme zkoušeli napodobit v teenagerském věku i my. Zkusíš číro v roce 2023? 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse