Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Dlouhé vlasy, buzz cut i pompadour. Toto je 11 vůbec nejlepších účesů Davida Beckhama
David Beckham
Zdroj: Gary M Prior/Allsport/Getty Images

V roce 2001 ukázal David Beckham veřejnosti nejen číro s vyholenými boky, ale také univerzální buzz cut a vypadal božsky. Později si tento typ účesu zopakoval s jinou úpravou vousů, která zvýraznila ostré linie čelisti.

Buzz cut je v podstatě klasický vojenský střih s jednou délkou po celém obvodu hlavy. Je velmi nenáročný na údržbu a populární díky tomu, že si jej každý může udělat i sám doma s pomocí dobrého zastřihovače a chrániče správné velikosti –⁠ abys neměl rozdíly. Toto je náš pravděpodobně nejoblíbenější účes v podání jednoho z nejlepších exekutorů standardních situací v historii fotbalu.

David Beckham
Zdroj: Sandra Behne/Bongarts/Getty Images

Přesouváme se do roku 2003, kdy David Beckham přestoupil do týmu Real Madrid CF. Stal se součástí éry tzv. galácticos, když v barvách španělského velkoklubu hrála jména jako Zinedine Zidane, Ronaldo, Luís Figo nebo Michael Owen.

V první sezoně nosil záložník s vytříbenou kopací technikou dlouhé vlasy sepnuté v jednom nebo dvou menších copech v závislosti na aktuální délce. Tento účes nebyl tak univerzální jako buzz cut, avšak zkusili jej mnozí muži, kteří chtěli vypadat jako manžel Victorie Beckham.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse