Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. října 2023 16:30
Čas čtení 4:09
Tereza Šnajdrová

Kdo vyhraje Love Island? Zeptali jsme se horoskopu, o vítězi máme jasno

Kdo vyhraje Love Island? Zeptali jsme se horoskopu, o vítězi máme jasno
Zdroj: TV Nova/Love Island/propagační materiál
ZAJÍMAVOSTI ČESKO LOVE ISLAND
Uložit Uložené

Populární reality show se blíží do finále. Který pár si domů odnese výhru ve výši dvou milionů korun?

Vila na Kanárských ostrovech začíná být čím dál prázdnější, a to znamená jediné – finále Love Islandu se blíží! Na ostrově lásky je v současné chvíli už jen pět párů a jeden z nich si domů odnese nejen nehynoucí lásku, ale také výhru v hodnotě dvou milionů korun. Který pár má největší šanci na úspěch? Na to jsme se zeptali horoskopu

Doporučeno
Love Island je plný toxických vztahů a může vyvolávat úzkosti. TV Nova se zbavuje odpovědnosti (Komentář) Love Island je plný toxických vztahů a může vyvolávat úzkosti. TV Nova se zbavuje odpovědnosti (Komentář) 23. září 2023 6:00

Diana (Vodnář) a Majlo (Vodnář) 

Říká se, že když se potkají dva Vodnáři, okamžitě to mezi nimi zajiskří. A jak se zdá, Diana a Majlo jsou toho zářným příkladem. Jak Diana několikrát zmínila, nikdy nikoho nemilovala jako Majla, ale každý realisticky založeny člověk ví, že jiskření ke spokojenému a šťastnému vztahu nestačí.
 
Vodnáři jsou excentričtí, a proto je tolik nadchne, když najdou někoho tak podobného. Někoho, kdo jim rozumí, sdílí jejich ideály i hodnoty… Po intelektuální stránce to tady prostě klikne. Diana a Majlo se spolu nikdy nebudou nudit, jejich život bude plný překvapení, originality i nečekaných změn (odjezd na Ibizu?). Bude jim to klapat jak na veřejnosti, tak i v posteli.
 
Jediný problém může nastat, až se rozhodnou usadit. Vodnáři totiž mají sklon k tomu létat v oblacích a bude pro ně těžké stát nohama pevně na zemi. To ostatně můžeme vidět i na televizních obrazovkách. Majlo tančí na Ibize, užívá si života, Diana pořádně neví, co chce ve svém životě dělat, a oba jen tak vesele proplouvají. A právě na tom jejich vztah už jednou ztroskotal a může se stát, že se tak stane i po skončení Love Islandu.

Tady moc šancí na lásku a výhru nevidíme.

Love Island
Zdroj: TV Nova/Love Island/volně k použití

Rachel (Lev) a Claude (Ryby)

Rachel a Claude jsou tvořiví a idealističtí lidé. Když se spolu vrhnou do vztahu, stále si budou mít o čem povídat a budou se na sebe dívat s velkým obdivem a zamilovaností, která jim přinese obrovské okouzlení. To docela sedí, ne? Start tohoto páru byl sice plný turbulencí, ale nyní už se zdá, jako by Rachel s Claudem byli na líbánkách, a ne v soutěži o dva miliony korun.
 
Jenže pozor. Horoskop také říká, že jakmile se tito dva poznají hlouběji, zjistí, že jsou hodně rozdílní. To sice tušili již od začátku, ale i tak je toto zjištění může nepříjemně překvapit. Tento vztah bude potřebovat pořádnou dávku tolerance.
 
Lev (Rachel) rád hraje první housle a Ryby (Claude) se s ním budou snažit držet krok. Rachel ale musí pochopit, že Clauda nikdy nebude vlastnit a on si stále bude chtít uchovat svoji nezávislost. Je tohle důvod, proč se Rachel a Claude dohodli na otevřeném vztahu? Kdo ví. Rozdílnost jedinců v tomto páru občas povede k neshodám a bude těžké je usměrnit, aby se nezvrtly v pořádně velkou hádku. Pokud se oba udrží, jejich láska bude jenom vzkvétat.
 
Partnerský horoskop jako by však naznačoval, že teď je sice všechno zalité sluncem, ale jakmile Claude a Rachel opustí vilu, jejich partnerství pravděpodobně nepřežije. Pořád to ale znamená, že v současné chvíli mají velkou šanci na výhru.

Vyhrají? Možná. Vydrží jejich vztah? Spíše ne. 

Claude a Rachel.
Claude a Rachel. Zdroj: TV Nova/Love Island/volně k použití
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse